Life

Rosa, fiica lui Pepe, a ajuns la spital. Fosta soție, Raluca Pastramă a dezvăluit ce s-a întâmplat

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a trecut prin momente de panică când fiica sa cea mică, Rosa, s-a accident la locul de joacă.
11.08.2021 | 13:03
Rosa fiica lui Pepe a ajuns la spital Fosta sotie Raluca Pastrama a dezvaluit ce sa intamplat
Rosa, fiica lui Pepe, a ajuns la spital. Fosta soție, Raluca Pastramă a dezvăluit ce s-a întâmplat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă s-a speriat când a văzut-o pe fetiță în clipa în care a căzut, în timp ce alerga. Vedeta nu a stat degeaba și a mers imediat la spital cu cea mică.

După investigațiile primite din partea cadrelor medicale a reieșit că micuța are o fractură de os la mâna stângă. În momentul de față fiica lui Pepe și a Ralucăi Pastramă este foarte bine.

ADVERTISEMENT

Momente de panică pentru Raluca Pastramă. Rosa, fiica sa și a lui Pepe a ajuns la spital

„Eram la joacă, în parc, și totul s-a întâmplat pe când alerga. A căzut și gata. S-a ales cu o minunăție de fractură de os la mâna stângă.

Acum facem deja haz de necaz”, a declarat Raluca Pastramă despre incidentul neplăcut petrecut cu fiica sa, pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Pepe și fiica sa au trecut cu bine peste situația de la locul de joacă, frumoasa brunetă precizând că se putea întâmpla un asemenea accident oricui, indiferent cu cine era afară copilul.

„A înțeles toată lumea, și ai mei, și Pepe, că se putea întâmpla oricui, așa că am trecut cu bine peste această chestiune.

ADVERTISEMENT

În alte împrejurări putea să ne dea ceva bătăi de cap. Din fericire, nu a fost cazul!”, a mai adaugă fiica lui Nelu Pastramă pentru aceeași sursă.

Raluca Pastramă, o mamă concentrată pe fiicele sale

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat pe cale amiabilă după 8 de relație, fetele lor, Maria și Rosa, rămânând în grija artistului, în casa în care au locuit încă de când au venit pe lume.

ADVERTISEMENT

Fetele își împart timpul și cu mama, fosta soție a lui Pepe, care este foarte concentrată pe creșterea și educarea lor și care încearcă să le facă toate poftele.

Cei doi părinți au rămas în relații destul de bune și fac în așa fel încât copilele să nu simtă despărțirea drastic, de aceea și petrec timp în mod egal cu ambii.

Cântărețul a fost nevoit să renunțe la anumite principii și le-a achiziționat fetelor telefoane mobile pentru a ține în permanență legătura cu ele atunci când sunt la Raluca Pastramă.

ADVERTISEMENT