Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rotaru, gaură uriașă la U Craiova! Becali, dezvăluire șoc: “Pierzi 20 milioane euro și iei 3-0”

Gigi Becali a făcut o dezvăluire șoc despre Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Finanțatorul din Bănie are o gaură de 25 de milioane de euro.
07.09.2023 | 22:26
Rotaru gaura uriasa la U Craiova Becali dezvaluire soc Pierzi 20 milioane euro si iei 30
Gigi Becali a făcut o dezvăluire șoc despre Mihai Rotaru. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a suferit înfrângeri usturătoare în ultimele două etape din SuperLiga cu Farul (0-2) și FCSB (0-3). Entuziasmul începutului de sezon al oltenilor s-a stins treptat, iar în ciuda investițiilor, formația finanțată de Mihai Rotaru a clacat în fața rivalelor. Gigi Becali a făcut o dezvăluire șoc despre patronul din Bănie la FANATIK SUPERLIGA.

“Rotaru, gaură uriașă la U Craiova! Becali, dezvăluire șoc: “Pierzi 20 milioane euro și iei 0-3”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA mesajele ironice pe care i le-a trimis lui Mihai Rotaru după FCSB – Universitatea Craoiva, scor 3-0, în etapa a 8-a a SuperLigii. Totuși, patronul vicecampioanei s-a lovit de un val de tăcere din partea finanțatorului din Bănie.

ADVERTISEMENT

Totuși, Gigi Becali îl înțelege pe Mihai Rotaru pentru că în ciuda investițiilor, echipa continuă să oscileze din punct de vedere al rezultatelor. Ulterior, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că Mihai Rotaru are o gaură de 20-25 de milioane de euro la Universitatea Craiova.

„Voi să știți un lucru. Rotaru e mai băgat ca mine acum. Are vreo 20, 25 de milioane de euro gaură. Un om care are 25 de milioane gaură la fotbal și mănâncă bătaie 0-3 trebuie să-l înțelegem, săracul. Sunt banii lui acolo, nu?”, a dezvăluit Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ce mesaje ironice i-a dat Gigi Becali lui Rotaru după FCSB – Universitatea Craiova 3-0

FCSB a trecut rapid peste înfrângerea de la Arad, scor 1-2 cu UTA, care a culminat cu scandalul cauzat de arbitraj. Echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii a învins-o categoric pe rivala Universitatea Craiova, scor 3-0 în Ghencea și a revenit pe primul loc în clasament.

Gigi Becali a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că după meci i-a dat un mesaj lui Mihai Rotaru, care nu a răspuns. O zi mai târziu, patronul FCSB i-a scris din nou lui Rotaru, însă deznodământul a fost același.

ADVERTISEMENT

“De unde să îmi răspundă, că i-am dat iar mesaj ieri. I-am spus că nu este corect, nu este fair-play. M-a sunat la 15 minute după meci şi i-am răspuns.

Şi atunci i-am spus şi eu: «M-ai sunat, ţi-am răspuns imediat după meci, să îmi răspunzi şi tu.» El îmi spune: «Gigi, eu când sunt supărat nu răspund câte două zile, dar o să răspund acum». N-a răspuns. Dar i-am dat ruşinică şi gata. Asta este, ce să mai facem?”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu ediții incendiare în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe homapage-ul site-ului FANATIK.RO. Ulterior, emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, de la ora 17:30.

Gigi Becali, dezvăluire șoc despre Mihai Rotaru

ADVERTISEMENT