Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce mesaje ironice i-a dat Gigi Becali lui Rotaru după FCSB – U Craiova 3-0: “Nu ești fair-play”

Imediat după FCSB - Universitatea Craiova 3-0, Gigi Becali i-a dat mesaj lui Mihai Rotaru, dar patronul oltenilor nu i-a răspuns omologului său, aşa cum i-ar fi promis.
04.09.2023 | 11:37
Ce mesaje ironice ia dat Gigi Becali lui Rotaru dupa FCSB  U Craiova 30 Nu esti fairplay
Ce mesaje ironice i-a dat Gigi Becali lui Rotaru după FCSB - U Craiova 3-0: “Nu ești fair-play”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a demolat Universitatea Craiova pe Ghencea, scor 3-0. Roş-albaştrii s-au distrat în faţa rivalilor la titlu, care au suferit a doua înfrângere la rând, iar situaţia nu mai este aşa roz în Bănie.

Ce mesaje ironice i-a dat Gigi Becali lui Rotaru după FCSB – U Craiova 3-0

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că după meci i-a dat un mesaj lui Mihai Rotaru, dar patronul oltenilor nu i-a răspuns. Becali i-a mai scris o dată şi la o zi după meci, dar s-a lovit de tăcerea patronului oltenilor:

ADVERTISEMENT

“De unde să îmi răspundă, că i-am dat iar mesaj ieri. I-am spus că nu este corect, nu este fair-play. M-a sunat la 15 minute după meci şi i-am răspuns.

Şi atunci i-am spus şi eu: «M-ai sunat, ţi-am răspuns imediat după meci, să îmi răspunzi şi tu.» El îmi spune: «Gigi, eu când sunt supărat nu răspund câte două zile, dar o să răspund acum».

ADVERTISEMENT

N-a răspuns. Dar i-am dat ruşinică şi gata. Asta este, ce să mai facem?”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Reghecampf: “Trebuie să fac analiza, poate nu am ales cei mai buni jucători”

După meci, Laurenţiu Reghecampf a declarat că trebuie să facă o analiză pentru că echipa a arătat rău şi poate nu a făcut cele mai bune alegeri în ceea ce priveşte jucătorii:

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte multe momente când arătăm că o echipă normală, nu una care își dorește să câștige. Trebuie să fac analiza, poate nu am ales cei mai buni jucători. Poate unii ar trebui să gândească și să încerce să pună mai mult suflet în anumite momente.

Nu dau vina pe nimeni, am pierdut ca o echipă, trebuie să ne revenim tot împreună. Pe hârtie în atac arătăm bine, dar Koljic nu și-a revenit, Ivan joacă pe o poziție care nu e 100% a lui“, a spus Reghecampf.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

Gigi Becali mesaje Mihai Rotaru

ADVERTISEMENT