Life

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei iubește din nou. Cine este bărbatul care i-a furat inima

14.04.2021 | 14:24
Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei iubeste din nou Cine este barbatul care ia furat inima
Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei iubește din nou. Cine este bărbatul care i-a furat inima. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Buzoiu, fosta concurentă a show-ului matrimonial Puterea Dragostei, iubește din nou. Frumoasa șatenă le-a arătat internauților cine este și cum arată bărbatul care i-a furat inima și care îi este aproape de câteva luni. 

Tânăra și-a găsit jumătatea la scurt timp după ce s-a despărțit de Alex Turcu, concurent și el în emisiunea de la Kanal D. Drumurile lor s-au despărțit din cauza agresiunilor, șatena reușind în cele din urmă să-și găsească liniștea lângă un sportiv.

ADVERTISEMENT

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul Sendo, relația lor fiind una sudată și solidă, dovadă fiind imaginile din online. Roxana Buzoiu și actualul partener de viață au realizat o ședință foto cu tematică pentru sărbătorile de Paște.

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei, primele imagini cu iubitul. Cine este el

Roxana Buzoiu radiază de fericire alături de iubitul ei, semn că este foarte împlinită alături de bărbat. Acest lucru se poate observa și din declarația emoționantă lăsată de fosta concurentă de la Puterea Dragostei alături de imaginile impresionante.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu așază lucrurile cum crede el de cuviință că este mai bine pentru noi.😇Mie mi te-a scos în cale și sunt cea mai fericită pentru darul Lui🥰”, a scris frumoasa șatenă în dreptul fotografiilor de pe pagina de Instagram.

Roxana Buzoiu, ședință foto alături de noul iubit
Roxana Buzoiu, ședință foto alături de noul iubit, fotbalistul Sendo. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Fosta participantă de la Kanal D are parte de toată susținerea din lume, iubitul ei nefiind o persoană geloasă având în vedere că este curtată adesea în mediul online. Roxana Buzoiu este mai îndrăgostită ca oricând, deși la un moment dat spunea că îi place să fie singură.

ADVERTISEMENT

Tânăra vorbește întruna despre partenerul ei de viață, care este o persoană calmă și nu o agresează, așa cum s-a întâmplat în trecut cu Alex Turcu, cu care a avut o relație de un an și jumătate.

„Iubitul Roxanei o răsfață cât de mult poate și nu este un tip gelos, chiar dacă ea este abordată, pe toate canalele de socializare, de bărbați mai mult sau mai puțin celebri. Ea i-a explicat, de la început, că se vor întâmpla asemenea lucruri, dar că ea e obișnuită și ignoră aceste momente. 

ADVERTISEMENT

Roxana trăiește o poveste de dragoste foarte intensă, este foarte fericită alături de băiatul acela. Doar despre el mai vorbește, e clar că este îndrăgostită cum nu a mai fost. Iar el este calm, nu o agresează…”, a spus o persoană apropiată Roxanei Buzoiu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT