Life

Roxana Ciuhulescu, dată afară de la Ministerul Tineretului și Sportului, după ce fost la Survivor. Cum a ”lucrat-o” Eduard Novak. Exclusiv

Roxana Ciuhulescu, eliminată de la Survivor România 2022, a rămas și fără locul de muncă pe care îl avea la Ministerul Tineretului și Sportului, acolo unde era consilier al lui Eduard Novak.
11.04.2022 | 17:35
Roxana Ciuhulescu data afara de la Ministerul Tineretului si Sportului dupa ce fost la Survivor Cum a lucrato Eduard Novak Exclusiv
Roxana Ciuhulescu a fost plimbată printre direcțiile Ministerului Tineretului și Sportului, instituție condusă de Eduard Novak / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Revenită din jungla din Republica Dominicană, Roxana Ciuhulescu a avut neplăcuta surpriză de a constata că supraviețuirea este mai dificilă în sistemul public, la locul de muncă pe care îl avea la Ministerul Tineretului și Sportului, ea fiind, la acea vreme, consilier personal al ministrului Eduard Novak.

Roxana Ciuhulescu, trimisă la plimbare de Ministerul Tineretului și Sportului după ce a fost la Survivor

Roxana Ciuhulescu era angajată, până de curând, ca și consilier de imagine la Ministerul Tineretului și Sportului, loc în care ”avea grijă” de aparițiile ministrului Eduard Novak. Plecată la Survivor România 2022, Roxana Ciuhulescu a cerut, la acea vreme, suspendarea ei pentru o perioadă, sperând că va da lovitura în emisiune.

ADVERTISEMENT

Întoarsă însă repede înapoi de la Survivor România 2022 din cauza unei accidentări, Roxana Ciuchulescu a avut surpriza să nu fie primită prea bine în cadrul Ministerului Tineretului și Sporturilor, locul ei de muncă.

Mai exact, conform informațiilor FANATIK, Roxana Ciuhulescu a avut surpriza să primească mai multe decizii de detașare ale locului ei de muncă. Mai exact, de-a lungul unei săptămâni, Roxana Ciuhulescu ar fi primit trei decizii de detașare de la minister către alte locuri de muncă.

ADVERTISEMENT

Prima decizie o anunța că a fost detașată la Direcția pentru Sport Maramureș, și că ar fi fost nevoită să se prezinte acolo în câteva zile. Normal, fosta Faimoasă de la Survivor România 2022 a refuzat detașarea în Maramureș, fosta consilieră a ministrului Novak făcând toate diligențele legale necesare pentru a explica motivele pentru care nu se poate muta în celălalt capăt al țării: are doi copii de care trebuie să aibă grijă.

Roxana Ciuhulescu, ”plimbată” între direcțiile Ministerului Tineretului și Sportului

La sfârșitul lunii martie, Roxana Ciuhulescu a primit a doua decizie a Ministerului condus de Eduard Novak. Aceasta o anula pe prima, cea conform căreia trebuia să plece în Maramureș. A urmat însă o a treia decizie, ca o completare, și o anunța pe Faimoasă că trebuie să se mute la Direcția pentru Sport a Municipiului București.

ADVERTISEMENT

Acum, fosta consilieră de imagine a ministrului Eduard Novak lucrează la Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, la departamentul Achiziții.

Contactată de FANATIK, Roxana Ciuhulescu a confirmat că a fost detașată, dar a refuzat să explice cum stau lucrurile, de fapt, în acest moment. În schimb, ne-a precizat ea, nemulțumirile pe care le are se vor regla, așa cum prevede și legea, în instanță.

ADVERTISEMENT

”Nu pot să dau declarații în acest moment. Am declanșat o serie de proceduri legale, vom vedea ce se va întâmpla”, ne-a spus, în exclusivitate, Roxana Ciuhulescu.

Până la ora publicării acestui material, în ciuda încercărilor repetate de a discuta cu ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, oficialul nu a răspuns solicitărilor FANATIK.

Ministrul Eduard Novak, consilieri de imagine pe bandă rulantă

În luna februarie a acestui an Roxana Ciuhulescu era înlocuită cu Eveline Păuna, o jurnalistă și scriitoare cu experiență în comunicare. Fostă consilier secretar de stat în Ministerul Culturii, apoi la Ministerul Turismului și la Ministerul Economiei, Eveline Păuna este angajată și la Teatrul Excelsior ca șef Serviciu asistență dramaturgică, marketing și promovare spectacole.

Cu toate acestea, din informațiile FANATIK, nici Eveline Păuna nu a rămas prea mult în ministerul condus de Eduard Novak, ea luând decizia să demisioneze,  mulțumind într-un mesaj transmis ziariștilor din presa sportivă pentru colaborare.

ADVERTISEMENT