Life

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei, anunț despre căsătorie: ”Urmează”

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei a făcut anunțul despre căsătoria ei cu Sendo, bărbatul cu care se iubește de ceva vreme deja și de care este nedezlipită.
02.01.2022 | 16:31
Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei anunt despre casatorie Urmeaza
Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei a făcut anunțul despre căsătoria cu Sendo Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După suficient de multe relații eșuate, Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei pare să își fi găsit liniștea lângă Sendo, un tânăr cu care se iubește de mai multe luni și alături de care are planuri mari.

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei vorbește despre nuntă

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei a trecut printr-o serie de relații care s-au sfârșit cât se poate de prost și în care a fost agresată de partenerii de viață. Din fericire pentru ea, relația pe care o are acum este una în care lucrurile merg așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Iar povestea de dragoste pe care focoasa Roxana o trăiește alături de Sendo pare să fie pe drumul oficializării, cei doi discutând adeseori despre cum va arăta familia lor. Iar după petrecerea de Revelion, odată cu intrarea în Noul An, Roxana a dezvăluit când se va petrece acest lucru.

Astfel, după ce a asistat la o cerere în căsătorie care a emoționat-o peste măsură, chiar la restaurantul la care au chefuit de Revelion, Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei a vorbit cu fanii ei despre momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă.

ADVERTISEMENT

Și, întrebată despre acest subiect, tânăra a răspuns clar că evenimentul va avea loc curând, iar cererea lui Sendo va fi făcută. ”Și în căsătorie, căsătorie.. urmează. (…) La noi, când va vrea Dumnezeu, important este că ne iubim și suntem foarte îndrăgostiți”, a explicat ea.

Câți copii vrea Roxana de la Puterea Dragostei

Concurentă în primul și în al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei, loc în care însă nu și-a găsit un partener de viață stabil, Roxana Buzoiu a recunoscut că, adeseori, vorbește cu iubitul ei despre familia lor. Și, evident, cei doi își doresc copii.

ADVERTISEMENT

”Nu un copil, ci doi, trei! Sendo vrea trei, eu doi”, explică Roxana Buzoiu, pe conturile ei de socializare. ”Sănătoși să fie, asta e important”, a mai precizat fosta concurentă a show-ului matrimonial în momentul în care a fost întrebată cu cine și-ar dori să semene progeniturile.

Iar când a fost întrebată despre cum se desfășoară relația cu Sendo, Roxana de la Puterea Dragostei a fost explicită. ”Iubitul meu este cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”, a spus ea, explicând că sunt îndrăgostiți și că asta e tot ceea ce contează pentru ea.

ADVERTISEMENT

Roxana de la Puterea Dragostei se iubește cu Sendo, model pentru Brigitte Pastramă

Roxana de la Puterea Dragostei și Sendo sunt împreună din primăvara anului 2021, cei doi cunoscându-se întâmplător. Tânărul, marocan la origine, ajuns ca fotbalist în România, s-a făcut remarcat și ca model pentru magazinul de haine al celebrei Brigitte Pastramă, magazin care, între timp, a dat faliment.

În aprilie 2021, în perioada Paștelui, Roxana a decis să facă public faptul că se iubește cu Sendo, așa că, pentru fanii ei, a postat câteva imagini alături de Sendo, bărbatul de culoare care a cucerit-o.

De altfel, de dragul Roxanei, Sendo s-a apucat să învețe și limba română și, acum, poate purta și o conversație cât de cât inteligibilă cu cei din jurul său. Mai mult, din declarațiile făcute de-a lungul timpului, iubitul Roxanei de la Puterea Dragostei nu mai vrea să părăsească România, găsind țara noastră drept fermecătoare și… foarte ieftină.

ADVERTISEMENT