Life

Motivul pentru care Roxana Vancea și-a tuns fiul la zero. Vedeta a fost aspru criticată de internauți pentru ce i-a făcut lui Zian

Roxana Vancea a devenit mamă anul trecut pentru prima oară. Vedeta se poate declara astfel o femeie împlinită din toate punctele de vedere.
21.11.2022 | 14:33
Motivul pentru care Roxana Vancea sia tuns fiul la zero Vedeta a fost aspru criticata de internauti pentru ce ia facut lui Zian
Roxana Vancea și-a tuns fiul la zero și a atras critici dure. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea a fost mai mereu activă pe rețelele de socializare și a împărtășit cu fanii săi momentele importante din viața sa.

De ce și-a tuns Roxana Vancea fiul la zero

Așa a făcut și în momentul în care a decis să își tundă fiul la zero. Vedeta a publicat mai multe imagini cu micuțul Zian, iar acesta este chel.

ADVERTISEMENT

Menționăm că anterior, fiul vedetei avea părul destul de lung, iar mulți au rămas șocați când au văzut fotografiile.

Acesta este și motivul pentru care Roxana Vancea a ajuns să fie criticată din toate direcțiile pentru gestul făcut.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că vedeta are o explicație cât se poate de simplă. Pentru a opri valul de critici care s-a abătut asupra sa, Roxana Vancea a dezvăluit motivul pentru care a luat o astfel de alegere.

Potrivit acesteia, părul de bebeluș al lui Zian nu i-a căzut deloc, iar cel mic s-a născut cu o podoabă capilară destul de bogată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, micuțul se scărpina destul de des la urechi, transpira și ajungea să simtă mâncărimi în zona scalpului, motiv pentru care, vedeta s-a simțit nevoită să ia o decizie drastică.

”Pentru că părul de bebeluș nu i-a căzut deloc. A avut mult păr în cap de cand l-am născut. Dimineața arată ca un mop părul ăla, la spate era matură tot timpul.

ADVERTISEMENT

Transpiră foarte mult și îl mănâncă pe langa urechi, mereu tragea de el.

(…) Nu ma astept sa creasca mai des, ma astept sa creasca mai uniform.”, le-a răspuns Roxana Vancea în secțiunea de comentarii.

Roxana Vancea, răspuns dur pentru cei care au criticat-o

Vedeta a fost vizibil deranjată de criticile pe care le-a primit și le-a spus clar și răspicat urmăritorilor săi că are dreptul de a alege ce este mai bun pentru fiul său.

De asemenea, Roxana Vancea a mai spus și că îl va tunde pe cel mic de fiecare dată când o să vrea, pentru că preferă mai mult noua freză.

”Nu am nevoie de motiv sa tund copilul la 0. Il tund ca vreau eu.

(…) Ce, Doamne, iarta-mă i-am facut? L-am tuns. Si o sa-l mai tund ca mi place mai mult cum îi stă așa.’‘, a mai adăugat Roxana Vancea.

Menționăm că deși a devenit mamă pentru prima oară, vedeta are grijă să nu își neglijeze partenerul de viață.

Chiar ea povestea la un moment dat că timpul în doi este extrem de important într-o relație sănătoasă.

ADVERTISEMENT