Life

Ruby a lămurit de ce s-a îmbrăcat în rochie de mireasă: „Sufletul îl dedic muzicii”

Sătulă să fie întrebată când se vă căsători, Ruby a îmbrăcat rochia de mireasă în semn de protest. Declarațiile artistei despre nuntă.
10.11.2022 | 11:59
Ruby a lamurit de ce sa imbracat in rochie de mireasa Sufletul il dedic muzicii
Ruby a îmbrăcat rochia de mireasă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Întrebată de nenumărate ori când și dacă se mărită, Ruby a luat atitudine. Nu a programat nunta, dar a îmbrăcat rochia de mireasă, pe care și-a personalizat-o de una singură.

Ruby a îmbrăcat rochia de mireasă. Ce a determinat-o să facă acest lucru

Ruby a vorbit de mai multe ori despre căsătorie. Chiar dacă are o relație de lungă durată, artista nu are de gând să ajungă prea curând în fața altarului.

ADVERTISEMENT

În semn de protest, nonconformista artistă a apelat la un gest neașteptat. Dacă în trecut s-a prezentat la un eveniment monden într-o ținută plină de țepi și lanțuri, de această dată, Ruby a îmbrăcat rochia de mireasă.

Creația a fost una proprie, iar pe spate, cântăreața a scris „NICIODATĂ”, răspunsul la întrebarea „Când te măriți?”.

ADVERTISEMENT

„Nu mă mărit. Nu plănuiesc, cel puțin nu în viitorul apropiat. Este o rochie statement, pe care chiar eu m-am gândit să o fac.

Este creație proprie. Bineînțeles că m-am inspirat niște foarte cunoscute artiste de drag”, a dezvăluit Ruby la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ruby pune cariera pe primul loc: „Sufletul meu îl dedic muzicii”

Până la a-și întemeia o familie, Ruby se axează în primul rând pe cariera sa, căreia își dedică tot timpul. Este entuziasmată pentru că în curând va lansa o nouă piesă, pe care abia așteaptă să o împărtășească cu publicul.

Chiar dacă viața și-o împarte între studio și concerte, nu se plânge, din contră, susține că nici nu are nevoie de timp liber.

ADVERTISEMENT

„Momentele cele mai bune le dedic muzicii și sufletul meu, în mare parte, îl dedic muzicii. Și asta e tot ce face sens în primul rând în viața mea.

Pregătesc muzică. Încerc să lansez o piesă luna asta și cât mai repede, pentru că este o piesă de care m-am îndrăgostit și pe care îmi doresc să o împărtășesc cu oamenii cât mai repede.

Am și timp să respir dar nici nu-mi doresc prea mult. Mie-mi place ceea ce fac și mă bucur de asta”, a adăugat Ruby.

ADVERTISEMENT
Tags: