News

Rudă a românilor morți în accidentul din Veneția, reacție după tragedie: ”Am crezut că e o glumă. Nu m-a anunțat nimeni”

O rudă a românilor morți în accidentul din Veneția, patru membri ai aceleiași familii, a avut o reacție după tragedia din Italia.
06.10.2023 | 12:57
Ruda a romanilor morti in accidentul din Venetia reactie dupa tragedie Am crezut ca e o gluma Nu ma anuntat nimeni
O rudă a românilor care și-au pierdut viața în accidentul din Veneția, mărturii emoționante după tragedie. Sursa foto: Facebook / hepta.ro
ADVERTISEMENT

O rudă a românilor morți în accidentul de la Veneția a avut o reacție în spațiul public după tragedia din urmă cu trei zile. Bărbatul, văr cu Mircea Gabriel Ogrezeanu, tatăl decedat în urma evenimentului rutier, spune că nimeni nu l-a informat despre cele întâmplate.

O rudă a românilor care și-au pierdut viața în accidentul din Veneția, mărturii emoționante după tragedie

Printre cei 21 de morți în accidentul din Veneția se numără și patru români, toți membri ai aceleiași familii. Mihaela Loredana și Mircea Gabriel Ogrezeanu, alături de fiicele lor, Aurora și Georgiana, nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Rudelor victimelor nu le vine să creadă ce tragedie s-a putut abate asupra acestei familii. Mihaela și Mircea erau de origine din Dâmbovița și Argeș. În urmă cu câțiva ani părăsiseră țara și se stabiliseră în Germania, acolo unde erau rezidenți.

Distrus de durere, un văr al lui Mircea și-a adunat cu greu cuvintele atunci când a vorbit despre această nenorocire. El a povestit, la o televiziune de știri, că cei patru membri pe care i-a pierdut au fost o familie foarte unită și fericită.

ADVERTISEMENT

Același bărbat este revoltat de faptul că nimeni nu l-a anunțat despre această tragedie. La început i s-a părut o glumă sinistră. Din păcate, nu a fost așa, iar apoi a aflat despre cele petrecute.

Am zis că o fi vreo…la început mi s-a părut a fi o glumă. Mircică (n.r. MIrcea) a fost da, un băiat iubitor. Și-a iubit familia. Nu m-a anunțat absolut nimeni, nicio autoritate, nimeni. Era stabilit în Germania cu copiii. Era rezident în Germania.

ADVERTISEMENT

A venit în august acasă. Au venit, pur și simplu, ca tot românul, să își vadă rudele. Sora nu mai este, e decedată și sora, a murit de cancer. Raluca o chema.”, spune bărbatul, la Digi24.

Reamintim că, într-o primă fază, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunțase contrariul, anume că nu sunt victime din România în accidentul din Italia. Ulterior, a venit vestea cumplită.

ADVERTISEMENT

La o zi distanță de la tragedie, autoritățile din Italia au reușit să identifice toate cele 21 de victime ale accidentului. Aurora și Georgiana, două fetițe de 8 şi 13 ani, mama lor Mihaela (42 de ani) şi tatăl Mircea (45 de ani) sunt cei patru români care au sfârșit după ce autocarul a căzut de pe un pod.

ADVERTISEMENT