Life

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 19 – 25 iulie 2021. Perioada de vis pentru trei zodii

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 19 - 25 iulie 2021. Va fi o perioadă de vis pentru mai multe zodii.
17.07.2021 | 21:00
Rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 19  25 iulie 2021 Perioada de vis pentru trei zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor din săptămâna 19 – 25 iulie 2021 arată că va fi o perioadă mai mult decât fericită pentru mai multe zodii, care vor avea parte de împliniri pe plan amoros sau chiar de câștiguri financiare.

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 19 – 25 iulie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec

Cei din zodia Berbec vor afla un adevăr important, care poate chiar să le schimbe viața. Este vorba despre un efect al lucrurilor pe care le-au făcut până în acest moment și care se vor întoarce la ei.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești foarte misterios în această săptămână și poate chiar să fii mai tăcut decât de obicei. Dacă vrei rezolvări, trebuie să vorbești cu Dumnezeu, este nevoie de rugăciune pentru rezolvarea situațiilor tale.

Gemeni

Sunteți puși pe conflicte în această săptămână, arată horoscopul runelor prezentat de  Mihai Voropchievici pentru Antena 3. Trebuie să ai răbdare, pentru că totul se va aranja de la sine.

ADVERTISEMENT

Rac

Cei din zodia Rac vor avea multe schimbări majore, dar este vorba despre lucruri bune, cu efecte benefice.

Leu

Poți găsi rezolvări pentru toate problemele tale, alături de familie. Acționezi scurt și la obiect, dar totul se rezolvă pentru tine. Leii nu pun preț pe probleme, acesta este felul lor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Mihai Voropchievici a precizat în horoscopul runelor din săptămâna analizată că, pentru Fecioare, vor avea loc schimbări importante în sfera domestică. Nu este vorba neapărat de unele rele.

Balanță

Trebuie să fii puternic. O săptămână în care trebuie să strângi din dinți și să treci peste toate problemele care apar.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Puteți să vă mutați din casă sau chiar să aveți un alt job. Este o schimbare importantă, poate chiar să le schimbați pe amândouă.

Săgetător

Cineva se gândește la tine și poți chiar primi un cadou. Persoana ta iubită vrea să repare niște greșeli pe care le-a făcut și tocmai de aceea încearcă să te împace cu daruri.

Capricorn

Vești bune pentru Capricorn. Ai putea primi un cadou sau o sumă de bani, poate chiar să câștigi la vreun joc de noroc.

Vărsător

Trebuie să vă consolidați poziția pe toate planurile, și în familie, și la serviciu, și în societate. Ați stat în umbră până acum și e momentul să străluciți.

Pești

Ați avut mai multe zile grele, dar de acum lăsați totul în urmă, pentru că se anunță o săptămână de vis. Treceți peste toate aceste obstacole.

ADVERTISEMENT