Life

Mihai Voropchievici îți aduce horoscopul runelor pentru săptămâna 19-25 octombrie. Fecioarele fac scandal

17.10.2020 | 20:34
Mihai Voropchievici iti aduce horoscopul runelor pentru saptamana 1925 octombrie Fecioarele fac scandal
ADVERTISEMENT

Dacă e sâmbătă, Mihai Voropchievici îți dezvăluie cu ajutorul runelor sale toate surprizele pe care ți le rezervă universul în săptămâna 19-25 octombrie. Dacă vrei să faci față tuturor provocărilor, citește cu atenție și ține cont de sfaturile astrologului.

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, ai toate motivele să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil, pentru că energiile pozitive nu te-au părăsit. Ba chiar te învăluie mai abitir în următoarea perioadă, cu condiția să dai uitării toate grijile și supărările.

ADVERTISEMENT

Dar ce te faci în cazul în care ești născut sub semnul Fecioarei și ai chef de ceartă? Ei bine, ar trebui să te calmezi și să înțelegi că partenerul de viață poate greși din când în când, chit că în ochii tăi e perfecțiunea întruchipată. Horoscopul complet este oferit de antena3.ro.

Mihai Voropchievici îți spune ce provocări te așteaptă săptămâna viitoare

Berbec

Susții bătălii furtunoase și trebuie să-ți păstrezi calmul. Toate lucrurile se vor aranja și vei ieși câștigător, dar dacă te încăpățânezi să provoci scandal vei da de bucluc.

ADVERTISEMENT

Taur

Se anunță schimbări majore, așa că fii pregătit și așteaptă-le cu zâmbetul pe buze.

Gemeni

Lasă grijile și pregătește-te pentru o perioadă mult mai bună ca acum. E momentul tău, așa că nu ai de ce să fii posomorât.

Rac

Te așteaptă un cadou surpriză. Cine știe, poate chiar primești suma de bani după care tânjești de luni întregi.

ADVERTISEMENT

Leu

Lasă-te atins de săgeata lui Cupidon, dar ai grijă ca noua cucerire să nu aibă, cumva, inel pe deget. Nu de alta, dar situațiile extreme sunt ultimul lucru de care ai nevoie acum.

Fecioară

Te implici într-o bătălie dificilă și trebuie să ai răbdare. Nu inflama spiritele, lasă lucrurile să vină de la sine. Vei ieși învingător până la urmă.

ADVERTISEMENT

Balanță

Lasă în urmă toate gândurile negre și pregătește-te pentru o viață nouă. Ce e mai frumos abia acum începe.

Scorpion

E ultimul avertisment pe care îl primești, așa că trebuie să îți iei inima în dinți și să demonstrezi tuturor cine ești cu adevărat.

Săgetător

Vei pleca într-o mică escapadă alături de partener. Fă-ți bagajele și lasă acasă toate problemele. Nu e momentul pentru astfel de lucruri.

Capricorn

Fii foarte atent la persoana care îți dau târcoale în această perioadă. Chiar dacă nutrește sentimente puternice, nu ar trebui să te implici într-o relație. Cel puțin până te asiguri că nu are partener.

Vărsător

Toate îți merg ca pe roate. Ai parte de bani, aventură și multă dragoste. Bucură-te de ele, dar cu măsură. Ce e mult strică și ai simțit-o pe pielea ta în trecut.

Pești

Faci tot posibilul să ai parte de belșug, așa că dorințele îți sunt îndeplinite. Universul îi răsplătește mereu pe cei care luptă pentru visurile lor.

 

ADVERTISEMENT