News

Ruptură între Diana Șoșoacă și George Simion? „Va fi dată afară din AUR, sunt convins”

03.02.2021 | 22:21
Ruptură între Diana Șoșoacă și George Simion? „Va fi dată afară din AUR, sunt convins”
Ruptură în AUR între Șoșoacă și Simion?
ADVERTISEMENT

George Simion și Diana Șoșoacă sunt văzuți tot mai rar în spațiul public împreună, astfel că analiștii politici văd semnele unei rupturi în interiorul AUR.

Primul semn al rupturii a apărut după incendiul de la „Matei Balș”, când Diana Șoșoacă și George Simion au ales să apară separat în public, inclusiv în intervențiile televizate.

ADVERTISEMENT

Senatorul Șoșoacă a preferat să meargă singură la porțile spitalului „Matei Balș”, unde s-a certat cu paznicii și a chemat oamenii în stradă.

Ion Cristoiu crede că Diana Șoșoacă va fi dată afară din AUR

Între timp, liderul AUR George Simion a organizat un protest a doua zi după incendiu în fața Ministerului Sănătății. De menționat că la această manifestație Diana Șoșoacă nu a fost prezentă.

ADVERTISEMENT

Duminică, 31 ianuarie, cei doi politicieni au protestat separat. Simion a fost prezent din nou la Ministerul Sănătății, în timp ce Diana Șoșoacă a lipsit. În momentul în care Șoșoacă a venit la minister, George Simion a plecat acasă, conform Gândul.

Jurnalistul Ion Cristoiu crede că George Simion „încearcă să-și facă loc în lumea bună a politicii” în timp ce Diana Șoșoacă a ales o cale „violentă, care sfidează ordinea stabilită”.

Gazetarul e convins că Diana Șoșoacă va fi dată afară din partid, în speranța că AUR va ajunge la guvernare, însă acest lucru e practic imposibil.

ADVERTISEMENT

Fără aceste scandaluri, AUR ar fi un partid mort din punct de vedere mediatic, supus embargoului la care e supus orice astfel de partid în Europa. Sînt convins că Diana Șoșoacă va fi dată afară din partid. AUR va vrea să arate astfel că e un partid care poate fi invitat la Guvernare. Da, dar nu-l va invita nimeni. În veci!”, a concluzionat Cristoiu.

Diana Șoșoacă a fost protagonista unor scandaluri televizate, fiind nevoită să părăsească emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, dar și să încheie abrupt discuția cu Victor Ciutacu la România TV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri