Sport

Ruptură între Lionel Messi și Scaloni!? Ce au remarcat jurnaliștii argentinieni

Presa din Argentina a speculat o ruptură între Lionel Messi și Scaloni înainte de Copa America. La 50 de kilometri unul de altul în vacanța de iarnă, cei doi nu și-au făcut timp să se vadă. Un semn care întețește zvonurile.
04.01.2024 | 08:30
Ruptura intre Lionel Messi si Scaloni Ce au remarcat jurnalistii argentinieni
Presa din Argentina a speculat o ruptură între Lionel Messi și Scaloni înainte de Copa America. Însă, motivul pentru care nu s-au întâlnit nu are legătură cu un conflict. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Argentina, selecționerul naționalei și căpitanul “Pumelor” ar fi trebuit să se întâlnească la final de an pentru a discuta despre următorul obiectiv al echipei din 2024. Aceștia nu s-au întâlnit, iar asta alimentează zvonurile că relațiile între cei doi nu mai sunt deloc cordiale. Ba chiar glaciare!

Ruptură între Lionel Messi și Scaloni înainte de Copa America?

Lionel Messi și Scaloni și-au petrecut sărbătorile de iarnă în Argentina în orașele natale, la 50 de kilometri unul de celălalt. Potrivit speculațiilor din presa argentiniană, cei doi trebuiau să se întâlnească și să discute despre Copa America, însă lucrurile nu s-au concretizat. Cei doi ar fi rupt legătura în special după declarațiile lui Scaloni care admitea că ar putea pleca de la echipa națională înainte de Copa America. Messi i-a reproșat că asta trebuia discutat întâi în vestiar, nu în presă.

ADVERTISEMENT

Conform TyC Sports, cei doi ar fi schimbat câteva mesaje pe telefon cu ocazia sărbătorilor de iarnă, dar nu au intrat în detalii legate de pregătirile pentru Copa America 2024, marele obiectiv al pumelor în acest an.

Scaloni vrea să conducă Argentina spre victoria la Copa America în 2024

Naționala Argentinei are ca obiectiv câștigarea unui nou trofeu în 2024 și anume Copa America care se va juca în Statele Unite. “Pumele” au încredere în Lionel Scaloni, selecționerul care a ajutat și la una dintre cele mai importante realizări de după perioada lui Maradona. Este vorba despre câștigarea Cupei Mondiale din 2022. Rămâne de văzut dacă și Scaloni va decide să continue.

ADVERTISEMENT

Staff-ul lui Scaloni este acum în căutarea unor baze de antrenament pentru turneul din Statele Unite ale Americii. Astfel, aceștia caută mai multe locuri unde să se antreneze în Atalanta, New Jersey, Miami și Texas. Acestea fiind orașele unde Argentina își va desfășura partidele din Grupa A. Dar și unde ar putea evolua mai departe în fazele eliminatorii.

Lionel Messi, refuzat de un fost coechipier! Fotbalistul care nu vine la Inter Miami

Lionel Messi are o influență foarte mare la Inter Miami. Campionul mondial a făcut o tradiție din a-și aduce foștii colegi în Major League Soccer. Însă, starul argentinian s-a lovit de un răspuns neașteptat din partea unui fost coleg.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi îi are deja alături la Inter Miami pe Sergio Busquets, Jordi Alba și Luis Suarez. Jucători cu care argentinianul a scris istorie la Barcelona. Totuși, “decarul” nu se oprește aici și caută întăriri în încercarea de a câștiga titlul cu Inter Miami în sezonul care urmează.

Astfel, Lionel Messi l-a propus la Inter Miami pe Marcos Rojo. În vârstă de 33 de ani, fundașul a fost coechipier cu Messi la naționala Argentinei. Iar acum evoluează pentru Boca Juniors.

ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor argentinieni de la TyC Sports, Lionel Messi a vrut să-l aibă coechipier la Inter Miami pe fostul fundaș de la Manchester United. Însă, a primit primul nu. Marcos Rojo a refuzat propunerea nord-americanilor, dorind să-și ducă la bun sfârșit contractul cu Boca Juniors, până în iunie.

ADVERTISEMENT