Sport

Lionel Messi, refuzat de un fost coechipier! Fotbalistul care nu vine la Inter Miami

Lionel Messi a fost refuzat de un fost coleg de la naționala Argentinei. Jucătorul a răspuns negativ la invitația de a juca pentru Inter Miami începând din această iarnă.
03.01.2024 | 14:16
Lionel Messi refuzat de un fost coechipier Fotbalistul care nu vine la Inter Miami
Lionel Messi a fost refuzat de un coechipier. Fotbalistul nu vrea să vină la Inter Miami. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi are o influență foarte mare la Inter Miami. Campionul mondial a făcut o tradiție din a-și aduce foștii colegi în Major League Soccer, însă „decarul” argentinian s-a lovit și de primul refuz.

Lionel Messi, refuzat de un fost coechipier! Fotbalistul care nu vine la Inter Miami

Lionel Messi îi are deja alături la Inter Miami pe Sergio Busquets, Jordi Alba sau Luis Suarez, alături de care argentinianul a scris istorie la Barcelona. Totuși, „decarul” nu se oprește aici și caută întăriri în încercarea de a câștiga titlul cu Inter Miami în sezonul care urmează.

ADVERTISEMENT

Astfel, Lionel Messi l-a propus la Inter Miami pe Marcos Rojo. În vârstă de 33 de ani, fundașul a fost coechipier cu Messi la naționala Argentinei și evoluează în prezent pentru Boca Juniors.

Conform jurnaliștilor argentinieni de la TyC Sports, Lionel Messi a vrut să-l aibă coechipier la Inter Miami pe fostul fundaș de la Manchester United, însă a primit un răspuns neașteptat. Marcos Rojo a refuzat propunerea nord-americanilor, dorind să-și ducă la bun sfârșit contractul cu Boca Juniors, până în iunie.

ADVERTISEMENT

Inter Miami are nevoie de soluții în defensivă

Răspunsul surprinzător venit din partea lui Marcos Rojo i-a făcut pe nord-americani să se orienteze către alte soluții. Inter Miami va debuta în noul sezon al Major League Soccer pe 22 februarie contra celor de la Real Salt Lake.

În tricoul naționalei Argentinei, Marcos Rojo a adunat 61 de apariții, reușind să marcheze 3 goluri. De-a lungul carierei, fundașul central a evoluat pentru Estudiantes, Spartak Moscova, Sporting și Manchester United.

ADVERTISEMENT

Messi și Rojo au evoluat pentru prima oară împreună în 2011, în cadrul unui meci amical între Portugalia și Argentina. La polul opus, ultimul meci al naționalei Argentinei care i-a avut pe teren pe cei doi fotbaliști a fost cel contra Franței la Cupa Mondială 2018.

Marcos Rojo a devenit viral la Boca Juniors

Pe lângă Messi, Marcos Rojo a fost sunat pentru a veni la Inter Miami și de către antrenorul argentinian Gerardo „Tata” Martino. Totul, pentru ca fundașul să semneze cu Inter Miami. Potrivit presei argentiniene, Rojo este dorit și de Palmeiras, în Brazilia.

ADVERTISEMENT

Marcos Rojo a devenit viral în 2022, după ce a reușit să câștige Cupa Ligii cu Boca Juniors. La finalul victoriei, fundașul central s-a așezat pe gazon, a băut bere și a fumat chiar pe teren.

ADVERTISEMENT