Fotbal international

Chipciu şi Rusescu, în grupele Ligii Europa! Toate rezultatele

UPDATE, ora 00:15 / Maccabi Tel Aviv se califică după loviturile de departajare, scor 4-3. Olympiakos învinge în prelungiri 2-1 Arouca şi e în grupe. Rezultatele serii:...
26.08.2016 | 00:05
Chipciu si Rusescu in grupele Ligii Europa Toate rezultatele
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 00:15 / Maccabi Tel Aviv se califică după loviturile de departajare, scor 4-3. Olympiakos învinge în prelungiri 2-1 Arouca şi e în grupe. Rezultatele serii:

1

UPDATE, ora 23:59 / Lovituri de departajare în Croaţia la Hajduk – Maccabi Tel Aviv. Olympiakos – Arouca e 1-1 în minutul 106, scor la care grecii trec mai departe.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:40 / Astra reuşeşte una dintre cele mai mari surprize ale serii. Echipa lui Şumudică învinge la Londra cu 1-0 şi se califică în grupe. În două meciuri sînt prelungiri: Hajduk Split-Maccabi Tel Aviv 2-1 şi Olympiakos-Arouca 0-1.


UPDATE, ora 23:10 / Sparta Praga se califică dramatic în grupe. După 0-0 în tur, cehii au fost conduşi cu 0-2 acasă de Sonderjyske, însă au reuşit să se impună în cele din urmă cu 3-0. 

ADVERTISEMENT

Azerbaijanul va avea în premieră două echipe în grupele Ligii Europa: FC Qarabag şi Gabala


UPDATE, ora 22:53 / Anderlecht şi Osmanlîspor s-au calificat fără emoţii mari în grupele Ligii Europa. Chipciu a fost integralist şi a luat un cartonaş galben în victoria cu 3-0 a lui Anderlecht cu Sparta Praga. Rusescu nu a jucat în Osmanlîspor-Midtjylland 2-0. Ultimele rezultate:

1


UPDATE, ora 21:58 / Pînă acum s-au calificat în grupele Ligii Europa: Qarabag, Panathinaikos, Fenerbahce, Liberec şi Austria Viena. Rezultatele de pînă acum:

ADVERTISEMENT

kfkw


UPDATE, ora 21:30 / Qarabag e prima echipă calificată în această seară în grupele Ligii Europa. Anderlecht şi Osmanlîspor, echipele lui Chipciu şi Rusescu, conduc cu 1-0.


UPDATE, ora 21:00 / Alexandru Chipciu e titular în echipa lui Anderlecht în returul cu Slavia Praga. Rusescu e rezervă la Osmanlîspor, în meciul cu Middtjylland.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:45 / Qarabag conduce cu 3-0 Goteborg şi e aproape de calificarea în grupele Ligii Europa. Liberec are 3-0 la pauză cu Larnaka. 


UPDATE, ora 20:00 / Alte 4 meciuri încep la această oră: Brondby-Panathinaikos, Grashoppers-Fenerbahce, Liberec-Larnaka, Rosenborg-Austria Viena


UPDATE, ora 19:20 / Începe Liga Europa cu meciul dintre FC Qarabag şi Goteborg, la 19:30. În tur, suedezii au învins cu 1-0. 

qara


Astăzi au loc 22 de meciuri din ultima manşă a play-off-ului pentru accederea în grupele Ligii Europa. Pe lîgă meciul West Ham – Astra de la Londra, care ne interesează în mod direct, mai avem două partide pe care le vom urmări cu atenţie.

Anderlecht – Slavia Praga se dispută începînd cu ora 21:00. Gruparea unde evoluează Alexandru Chipciu are calificarea în buzunar. Meciul tur a fost cîştigat de belgieni cu scorul de 3-0. Fostul stelist a avut o evoluţie excelentă, pasînd decisiv în două rînduri! S-a ales şi cu nasul spart… Mai mult ca sigur, Chipciu va fi titular joi seara cu Slavia Praga.

Al doilea meci pe care îl vom urmări cu interes este cel dintre Osmanlispor şi Midtjylland, ce va avea loc în Turcia, de la ora 21:00. În urmă cu o săptămînă gruparea lui Raul Rusescu s-a impus cu 1-0. Atacantul român a fost rezervă atunci, intrînd în locul lui Webo, în minutul 77.

Programul complet al celor 22 de partide:

program

ADVERTISEMENT
Tags: