Life

Ryanair, veste bună pentru turiștii români care vor să viziteze cele mai frumoase orașe din Europa. În ce super destinații poți merge cu bilete ieftine de avion

Ryanair are o veste bună pentru turiștii români care vor să meargă în vizită la cele mai frumoase orașe europene. Prețurile sunt mici.
21.10.2023 | 22:53
Ryanair veste buna pentru turistii romani care vor sa viziteze cele mai frumoase orase din Europa In ce super destinatii poti merge cu bilete ieftine de avion
Ryanair, veste bună pentru turiștii români. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ryanair, veste bună pentru turiștii români. Unele destinații la mare căutare din Europa vor fi foarte ieftine! Iată unde poți merge cu bani puțini.

Ryanair, veste bună pentru turiștii români. Unde poți merge cu bani puțini

Compania de zbor Ryanair a anunțat programul de iarnă pentru 2023-2024. Pe listă sunt multe destinații iubite din Europa unde mulți români vor să meargă! Așa că dacă plănuiai cu city-break în această iarnă, acum poți să vezi și ce variante ai avea.

ADVERTISEMENT

Programul pus la punct de Ryanair pentru România este foarte extins și există multe zboruri pentru țări din Europa, din mai multe aeroporturi naționale. Mai precis, sunt peste 1,4 milioane de locuri pentru turiștii din România.

Programul de iarnă se încheie în martie 2024, așa că până atunci turiștii români au timp să rezerve zboruri pentru destinații frumoase, dar cu mai puțini bani.

ADVERTISEMENT

Ryanair va organiza zboruri din trei orașe românești către destinații populare de ski, pentru Crăciun și nu numai.

Astfel, de la București vor pleca avioane către Tirana, Viena, Bruxelles, Sofia, Paphos, Marsilia, Paris, Berlin.

ADVERTISEMENT

Unde pot merge turiștii români în această iarnă cu Ryanair

De asemenea, vor fi zboruri din Oropeni și către Salonic, Dublin, Tel Aviv, Bologna, Catania, Milano Bergamo, Milano Malpensa.

Nu în ultimul rând, turiștii români mai pot merge și în Napoli, Palermo, Pescara, Pisa, Roma Ciampino, Veneția Treviso.

ADVERTISEMENT

De asemenea, alte zboruri Ryanair disponibile în această iarnă sunt către Malta, Madrid, Birmingham, Bristol, Edinburgh, Londra Stansted, Manchester, tot de la București.

Din Cluj, clienții care aleg să zboare cu Ryanair pot ateriza la Bruxelles, Paris, Dublin, Londra Stansted și Milano Bergamo.

Ryanair va oferi zboruri și din Iași, către Bruxelles, Paris, Dublin și Milano Bergamo.

Așadar, lista este una mare de destinații europene de vis, cum sunt Parisul, Madrid sau Roma. Nici prețurile nu sunt mari având în vedere că vorbim despre o companie low cost.

ADVERTISEMENT
Tags: