Life

Stațiunea care i-a înnebunit pe turiștii români. Se află la doar 50 km de România și e unică în Europa

Complexul care îi atrage ca un magnet pe turiștii români. E localizat la o distanță de 50 de km față de România și e special.
30.09.2023 | 12:00
Statiunea care ia innebunit pe turistii romani Se afla la doar 50 km de Romania si e unica in Europa
Complexul care îi atrage ca un magnet pe turiștii români. E localizat la o distanță de 50 de km față de România și e special. Sursa foto: hajduszoboszlo.hu/ro
ADVERTISEMENT

Stațiunea care i-a înnebunit pe turiștii români. Se află la doar 50 km de România și e unică în Europa. Adulții și copiii nu mai vor să plece acasă din paradisul acvatic, unde se bucură de toate beneficiile și plăcerile.

Complexul care îi atrage ca un magnet pe turiștii români. E localizat la o distanță de 50 de km față de România și e special

Complexul care îi atrage ca un magnet pe turiștii români. E localizat la o distanță de 50 de km față de România și e special. Hajduszoboszlo este stațiunea balneară care îi așteaptă pe oameni cu porțile deschise în fiecare sezon.

ADVERTISEMENT

Orașul din Ungaria, care este foarte aproape de Oradea, deține cel mai mare complex din Europa. Piscinele cu apă termală nu sunt niciodată goale, iar prețurile de la cazare și centre SPA sunt reduse la jumătate încă din luna septembrie.

Atracțiile principale sunt celebrele băi termale, ștrandul, Aquapark-ul şi Aqua-Palace. Acesta este deschis pe toată perioada anului, este acoperit, are tobogane și servicii prietenoase pentru adulți și pentru copii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aquaparkul din Hajduszoboszlo este întins pe 15 hectare. Nu lipsesc nici de aici toboganele, sauna şi un bazin aflat într-o peşteră. Apa atinge temperatura de 36 de grade Celsius și e un paradis pentru cei care adoră căldura.

„Nu m-am mai distrat nicăieri altundeva şi sunt foarte multe noutăţi pe care poţi să le descoperi şi atunci te vei simţi foarte bine, cum mă simt eu acum”, a spus un copil despre stațiunea din Ungaria pentru observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

„Îmi mai place la această piscină că mai are un crocodil, din ăla adevărat. Nu din ăla adevărat, adică din acela, făcut din ciment şi arată ca unul adevărat”, a completat altul, pentru aceeași sursă.

Hajduszoboszlo, stațiunea adorată de turiștii români

Hajduszoboszlo reprezintă la momentul actual una dintre cele mai adorate stațiuni de turiștii români, care vor să încerce ceva nou, dar și să profite de ofertele acestui sezon. Managerii de turism sunt foarte încântați de vacanțele achiziționate în Ungaria.

ADVERTISEMENT

Oamenii sunt atrași de raportul dintre preț și calitate care nu se găsește în alte locuri. De asemenea, complexul turistic are și cele mai mici costuri când vine vorba de cazare și tratament, indiferent de perioada din an.

Pe lângă curele de baie, oaspeţii mai pot alege din cele aproximativ 40 de tipuri de tratamente, care au multe efecte beneficii asupra organismului. Cele mai renumite sunt cele cu nămol, baia cu greutăţi și masajul subacvatic cu jet de apă.

ADVERTISEMENT