Life

S-a aflat acum! Motivul pentru care s-a destrămat trupa Talisman

25.08.2020 | 18:02
Sa aflat acum Motivul pentru care sa destramat trupa Talisman
S-au împăcat Alin Oprea și Tavi Colen? Este posibilă o reuniune a trupei Talisman
ADVERTISEMENT

Motivul real pentru care s-a destrămat trupa Talisman a ieșit la iveală abia acum. Deși a trecut o perioadă considerabilă de când a avut loc celebra despărțire a soliștilor. La mijloc pare să fi stat un alt adevăr, neștiut cu siguranță de către cei din public.

Românii și-l amintesc pe Alin Oprea din perioada în care susținea alături Tavi Colen numeroase concerte. Ei au avut împreună o colaborare de mare succes, albume lansate, dar cariera trupei s-a încheiat brusc, în anul 2006. A fost momentul în care ei au decis să își încheie socotelile muzicale. La mijloc pare să fi stat și cuvântul Larisei, cea alături de care, pe atunci, Alin Oprea era foarte fericit.

ADVERTISEMENT

Cu câteva zile în urmă, în mod oficial, Alin Oprea și-a anunțat divorțul de Larisa. Lucrurile par să se fi complicat, iar cei doi vor face și o vizită la tribunal pentru a soluționa divorțul. Motiv pentru care s-a aflat și de ce s-a destrămat trupa din care bărbatul a făcut parte foarte mulți ani. La mijloc a stat și o impunerea soției sale de atunci, care n-a mai fost de acord cu activitățile muzicale ale bărbatului.

S-a aflat abia acum motivul pentru care s-a destrămat trupa Talisman!

Totodată, Alin și Larisa au împreună doi copii mari. Ambii se află în Londra, în Marea Britanie, la studii, acolo unde se afla și Larisa. Se pare că cei doi foști parteneri s-au întâlnit deja la notar, dar nu au putut divorța.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu a fost de acord ca fosta lui parteneră să păstreze numele de familie de “Oprea”. Acesta pare să fi fost mărul discordiei dintre ei, iar după numeroase acuzații aruncate de amândoi, au decis că e mai bine să se mai vadă o următoare dată la tribunal.

Larisa ar fi nevoită, pe perioada pandemiei, să își schimbe actele, ceea ce ar duce la o bătaie de cap în plus. Mai ales că nu mai locuiește de aproximativ trei ani în România.

ADVERTISEMENT

De curând, o persoană din anturajul celor doi a povestit că Larisa a fost cea care a dus la destrămarea trupei Talisman. Apropiații au mai susținut că parcă nu-l mai recunosc pe Alin Oprea, din pricina comportamentului avut, în ultimii ani. Despre cunoscutul bărbat s-a mai spus și că și-ar minți familia, dar și că a fugit de doi ani de acasă cu amanta.

S-a aflat acum! Motivul pentru care s-a destrămat trupa Talisman
Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, ar fi dus la destrămarea trupei Talisman

Ce spunea Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, despre trupa Talisman

„Legat de plecarea lui Tavi Colen din Talisman, aceasta a fost din timp premeditată şi orchestrată de către Larisa, în mod direct sau indirect, manipulându-l pe Alin, şi inoculându-i tot felul de informaţii care l-ar fi putut îndepărta de Tavi: «Ţi-a jignit copilul şi tu nu ai făcut nimic ! / A zis că de ce mă bag eu în treburile trupei, dar eu doar dădeam o sugestie vestimentară. / Nu vrea să mai apar pe la spectacole, dar el îşi ia c****. / Ce bărbat eşti tu dacă nu te impui în faţa lui? / A zis că dacă Adi (fiul lui Alin) ar fi copilul lui, l-ar lega în fundul curţii să nu-l mai audă ţipând.» etc.

ADVERTISEMENT

În general, acuzele Larisei se refereau la momente în care Alin nu era prezent ca să se convingă cu ochii şi urechile lui. Acesta părea să creadă cam tot ce-i spunea soţia lui, de parcă era hipnotizat sau «vrăjit» şi îi scăzuse puterea de discernământ.(…)”, au povestit apropiații lui Alin Oprea, pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT