Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

S-a aflat adevărul după 15 ani! Ce le-a spus Hagi jucătorilor în vestiar după conflictul cu Gigi Becali și plecarea de la Steaua

Vivi Răchită a povestit la FANATIK SUPERLIGA o discuție cu Gică Hagi și Nicolae Dică, în care au ieșit la iveală noi detalii neștiute din plecarea lui „Regelui” de la Steaua și conflictul cu Gigi Becali.
29.09.2023 | 19:47
Sa aflat adevarul dupa 15 ani Ce lea spus Hagi jucatorilor in vestiar dupa conflictul cu Gigi Becali si plecarea de la Steaua
La FANATIK SUPERLIGA, Vivi Răchită a dat detalii din culisele plecării lui Gică Hagi de la Steaua. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a recunoscut că el hotărăște tot ce se întâmplă la FCSB, de la alcătuirea formației la schimbări. Ca o completare a afirmațiilor sale vine și o dezvăluire a lui Vivi Răchită, care a povestit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI o discuție avută cu Gică Hagi și Nicolae Dică, foști antrenori la formația patronată de latifundiarul din Pipera.

Culisele plecării lui Gică Hagi de la Steaua și conflictul cu Gigi Becali. Ce le-a spus „Regele” jucătorilor în vestiar

Gică Hagi a fost antrenor la Steaua patronată de Gigi Becali în perioada iunie – septembrie 2007, dar a plecat repede de la echipă chiar dacă reușise să o califice în grupele Ligii Campionilor. Motivul l-a constituit imixtiunea lui Gigi Becali în alcătuirea formației, lucru neacceptat de „Rege”.

ADVERTISEMENT

Recent, la o consfătuire ținută la FRF, Gică Hagi s-a întâlnit cu Nicolae Dică, fostul său elev din acea perioadă, și i-a reamintit sfaturile pe care li le-a dat jucătorilor în vestiar înainte să plece de la Steaua. La discuție a fost prezent și Vivi Răchită, iar acesta a povestit cum a decurs întâlnirea.

„Am avut o discuție cu Dică, știi că eu l-am mai înțepat pe el. De ce l-am înțepat? «Băi Nick, am fost colegi, ai fost mare fotbalist… Cum să te duci tu undeva unde să fii umilit?». El n-a înțeles că eu băteam șaua ca să priceapă iapa.

ADVERTISEMENT

Iar acum am stat de vorbă cu el vreo jumătate de oră la o consfătuire de la FRF. Dică mănâncă fotbal pe pâine. Și îmi pare rău de el, cred că va ajunge antrenor. Și am stat de vorbă și cu Gică Hagi, ne-am adus aminte când a fost antrenor la Gigi Becali. Discuție cu Hagi și Dică.

Și își aduce aminte Gică și îi spune lui Dică: «Vivi are dreptate și tot ceea ce spune e corect. Îți aduci aminte Nick ce v-am spus eu când Gigi a încercat să intre peste mine la echipă? Am venit la voi în vestiar și v-am spus că plec și vă dau un sfat. Nimeni niciodată să nu vă ia personalitatea! Poate să vă ia orice, dar personalitatea să nu v-o ia!

ADVERTISEMENT

Am intrat în vestiar și v-am spus că eu plec, pentru că sunt cine sunt… Și v-am spus ca nimeni să nu vă depersonalizeze niciodată, să nu vă ia coloana vertebrală. Rămâneți drepți! Nu vă lăsați călcați în picioare. Și eu plec!”

Dică a plecat puțin capul jos, apoi mi-a spus: «Vivi, crede-mă, Gigi mi-a dat libertate până am ajuns în cupele europene. Când am ajuns acolo, s-a terminat tot!».

ADVERTISEMENT

Deci asta face Gigi… Se urcă pe rezultate, iar când pierde echipa… Și acum, când au pierdut la UTA, a dat-o pe arbitri, pe două schimbări pe care nu le-a făcut el…”, a povestit Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA dialogul purtat cu Gică Hagi și Nicolae Dică.

FANATIK SUPERLIGA, cel mai tare show pe teme sportive din media românească, poate fi urmărit în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Dacă l-ați ratat, aveți posibilitatea să vizionați premiera, în după amiaza aceleiași zile, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

ADEVARUL despre PLECAREA lui Hagi de la Steaua

ADVERTISEMENT