Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali nu a glumit! Florinel Coman și Tavi Popescu titulari la FCSB cu U Cluj. Update

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că la partida cu U Cluj atât Tavi Popescu, cât și Florinel Coman vor fi titulari.
02.10.2023 | 19:54
Gigi Becali nu a glumit Florinel Coman si Tavi Popescu titulari la FCSB cu U Cluj Update
Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că la partida cu U Cluj atât Tavi Popescu, cât și Florinel Coman vor fi titulari. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
02-10-2023
17:02

Elias Charalambous arespectat dorința lui Gigi Becali: Coamn și tavi Popescu titulari cu U Cluj, Compagno rezervă!

Așa cum Gigi Becali anunța în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA încă de săptămâna trecută, FCSB schimbă tactica la meciul cu U Cluj din etapa 11 a SuperLigii. Florinel Coman și Tavi Popescu sunt titulari, în timp ce italianul Compagno a fost trecut din nou pe banca de rezerve.

Iată cum arată echipa pe care cipriotul Elias Charalambous a trimis-o pe teren la partida cu „studenții” clujeni.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, D. Olaru – Al. Băluță, Fl. Coman, Oct. Popescu. Rezerve: A. Vlad, V. Crețu, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Lixandru, C. Ganea, Djokovic. Antrenor: Elias Charalambous

Încântat de victoria fantastică obținută de FCSB pe terenul lui Sepsi OSK, scor 5-2, finanțatorul vicecampioanei României a decretat că în acest sezon are cea mai bună echipă de când investește în fotbal.

Gigi Becali îi titularizează pe Tavi Popescu și Florinel Coman la meciul cu U Cluj

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a anunțat că Tavi Popescu și Florinel Coman vor fi titulari în întâlnirea cu U Cluj, din etapa a 11-a, programată luni, 2 octombrie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

”La întrebarea Tavi Popescu sau Florinel Coman se va răspunde la meciul cu Universitatea Cluj. Așa va fi, Tavi pe stânga și Florinel vârf. Să vedem dacă funcționează. Toți jucătorii noștri, în afară de Coman, Olaru și Șut, trebuie să înțeleagă că este nevoie de rotație. Ăștia trei sunt puncte fixe, ceilalți… sunt cinci schimbări, ne folosim de toți jucătorii.

Ce e obligatoriu să joace Compagno? Du-te, mă, că intră la pauză. De exemplu, Compagno intră în minutul 60 ca să țină adversarii sus acolo după ce e 2-0. Care e treaba? Toți jucătorii trebuie să joace. Ovidiu Popescu lasă tată că intră pe urmă, Djokovic intră pe urmă. Ce trebuie să joace de la început? Nu, tată, nu.

ADVERTISEMENT

Noi trebuie să facem echipa în așa fel încât arbitrul să nu poată să influențeze. Adică el îmi anulează mie gol, îmi dă mie la mișto 11 metri, lasă că dau un gol în plus. Adică să jucăm împotriva tuturor”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

CFR Cluj, principala contracandidată la titlu pentru FCSB

Gigi Becali a făcut din nou spectacol la FANATIK SUPERLIGA. De ce nu se teme patronul FCSB că poate pierde titlul din cauza arbitrajelor, presiunilor pe care le face și a faptului că cere demisia lui Kyros Vassaras, președintele CCA.

ADVERTISEMENT

A început războiul declarațiilor între Gigi Becali și Dan Șucu, doi investitori care se luptă la titlu. Patronul FCSB a amenințat la FANATIK SUPERLIGAse retrage din fotbal dacă omologul său de la Rapid îi va lua fața.

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că tot CFR Cluj rămâne principala adversară a ”roş-albaştrilor” la campionat, în ciuda faptului că ardelenii au suferit o corecţie serioasă în Giuleşti.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali a făcut tactica pentru meciul cu U Cluj

ADVERTISEMENT