Life

Daniel Pavel, anunț oficial despre finala Survivor România 2022! Încep individualele!

Daniel Pavel a făcut cel mai important anunț de la începutul Survivor România! Prezentatorul a dezvăluit când va avea loc marea finală a concursului de la PRO TV.
17.05.2022 | 23:51
Daniel Pavel anunt oficial despre finala Survivor Romania 2022 Incep individualele
Daniel Pavel a anunțat când va avea loc finala Survivor România 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a anunțat data la care va avea loc finala Survivor România 2022! Prezentatorul show-ului de la PRO TV le-a spus concurenților că se vor desființa cele două tabere, iar în următoarele episoade vor lupta individual.

Finala Survivor România va avea loc pe 31 mai 2022!

8 concurenți au mai rămas la Survivor, iar unul dintre ei se va transforma în marele câștigător chiar la finalul acestei luni. Odată cu începerea jocurilor individuale, în fiecare ediție un concurent va părăsi show-ul.

ADVERTISEMENT

Liniile de votare au fost deja deschise pentru ca publicul să îl poată salva pe preferatul lor. În urma jocurilor, cel salvat va avea ocazia să facă o nominalizare, iar cealaltă nominalizare va fi făcută de restul grupului. La finalul fiecărei ediții, până vor ajunge în formulă de 4, câte un concurent va pleca acasă.

„Sunteți 8 supraviețuitori și purtați între voi pe cel care va ridica deasupra capului marele trofeu Survivor România și va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de euro!

ADVERTISEMENT

Finala va avea loc pe 31 mai! Ca să ajungeți în finala de pe 31 mai, ca să ridicați marele trofeu, voi cei 8 rămași în acest moment în competiție intrați în etapa confruntărilor individuale!”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel la PRO TV. 

Încep jocurile individuale!

„Vă voi dezvălui mecanismul de bătălie. Un element extrem de important, în această seară, în acest consiliu, vom deschide liniile de vot pentru fiecare dintre voi!

ADVERTISEMENT

Alex Nedelcu, Ștefania, Oana, Ionuț, Marian, Blaze și Elena – îl puteți susține pe concurentul favorit exclusiv prin SMS.

Votul va fi activ până mâine, 18 mai, orele 23:30! Este din nou momentul să îi susțineți, pe lângă iubirea necondiționată pentru că au ajuns până aici. Ei și-au făcut treaba până în momentul ăsta și o vor face și de acum încolo”, a adăugat Pavel.

ADVERTISEMENT

În ediția din 17 mai, concurentul care a părăsit competiția înainte de trecerea la individuale a fost tiktokerul TJ Miles.

 

ADVERTISEMENT