News

S-a aflat cine erau cei 4 români uciși de un camion pe o Autostradă din Germania

14.09.2020 | 16:04
ADVERTISEMENT

Opinia publică din Germania era șocată în urmă cu trei zile, în 11 septembrie, când 4 români au murit striviți pe autostradă, după ce au fost loviți de TIR.

Românii se aflau într-un microbuz care a fost prins între două camioane și strivit ca într-un film de groază.

ADVERTISEMENT

Între timp, polițiștii au aflat cu certitudine cine sunt cei 4 români decedați în condiții tragice în Germania.

Cine sunt cei trei români care au murit în Germania în accidentul de pe Autostradă

Autostrada A44, în apropiere de orașul Bad Wunnenberg, era blocată din cauza unui ambuteiaj, însă un șofer de camion care transporta băuturi nu a observat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Din păcate, șoferul nu a apucat să frâneze și a izbit din spate un microbuz, împingându-l cu putere într-un alt camion, care se afla în față.

În accident au mai fost implicate un camion înmatriculat în Cehia, dar și un autoturism BMW înmatriculat în Germania.

ADVERTISEMENT

Potrivit polițiștilor germani, citați de Digi 24, 3 dintre victime sunt femei, cu vârste cuprinse între 27 și 48 de ani, iar a 4-a victimă e un bârbat de 27 de ani. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a supraviețuit accidentului, însă se află în stare gravă în spital.

Cotidianul Westfalen Blatt a aflat că toate cele 4 persoane decedate sunt din Galați, iar bărbatul și femeia de 27 de ani erau un cuplu, proaspăt căsătoriți în urmă cu doar un an.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, șoferul camionului care a produs tragedia este tot din România. Cei patru pasageri ai microbuzului au murit pe loc, iar al 5-lea a fost transportat în stare extrem de gravă la spital. A fost nevoie de un utilaj specializat care a tras camionul pentru a elibera microbuzul de tonele de fier.

Conform observatornews.ro, șoferul camionului care a provocat accidentul se află, la rândul său, internat în stare gravă în spital. Cei doi soți uciși sunt Ionuț și Mirela, șoferul și pasagerul din dreapta, originari din Tudor Vladimirescu.

ADVERTISEMENT