Life

S-a aflat tot adevărul. De ce s-a despărțit Cosmin Stanciu de la Survivor România de iubita sa, Laura

Cosmin Stanciu de la Survivor România a spus tot adevărul. Acesta a dezvăluit de ce s-a despărțit de iubita sa.
10.08.2021 | 21:08
Sa aflat tot adevarul De ce sa despartit Cosmin Stanciu de la Survivor Romania de iubita sa Laura
S-a aflat tot adevărul. De ce s-a despărțit Cosmin Stanciu de la Survivor România de iubita sa, Laura. Sursă foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu și Laura nu formau un cuplu de foarte mult timp. Totuși, fostul sportiv spera ca relația să devină una serioasă după ce se întorcea de la Survivor România. Nu a fost însă așa.

Tânăra și-a dat însă seama că nu este bărbatul alături de care își dorește să rămână așa că s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

S-a aflat tot adevărul. De ce s-a despărțit Cosmin Stanciu de la Survivor România de iubita sa, Laura

În repetate rânduri fostul sportiv a vorbit despre iubita sa în timpul concursului. Cosmin Stanciu declara mereu că îi este dor de Laura și abia așteaptă să o strângă în brațe.

Când a părăsit Survivor România a aflat că tânăra nu își mai dorea o relație cu el. Aceasta a spus că nu îl mai poate privi ca pe iubitul ei.

ADVERTISEMENT

“Nu se poate dragoste cu forța. Nu s-a întâmplat mare lucru, totul a fost ok, dar la un moment dat probabil Laura nu a mai fost atât de entuziasmată pe cât se aștepta ea să fie după venirea mea din emisiune.

Probabil așa a simțit. Probabil nu mă mai putea vedea ca pe un iubit sau ca pe o persoană lângă care să rămână ca și relație, ca și cuplu”, a spus fostul sportiv pentru Wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu: “Îmi era dor de ea”

Chiar dacă și-ar fi dorit să aibă o relație cât se poate de serioasă cu Laura, Cosmin nu a găsit nicio soluție. Cei doi au format un cuplu aproape trei luni.

Fostul sportiv a recunoscut că în tot timpul petrecut în Republica Dominicană i-a dus dorul Laurei.

ADVERTISEMENT

“Ea ține la mine, îi plac foarte mult calitățile mele ca bărbat, dar nu cred că e suficient, cred că mai trebuie să fie și altceva acolo.

Nu am fost foarte mult timp împreună, eram împreună de vreo 3 luni înainte să plec, mie nu-mi trebuia foarte mult timp să-mi dau seama că Laura este persoana lângă care eu vreau să stau, pentru că am o vârstă deja.

Cel mai mult mă gândeam la ea, cel mai dor îmi era de ea”, a spus fostul sportiv pentru Wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT