Fotbal international

S-a ales echipa anului la FIFA 20! Cristiano Ronaldo nu a prins primul „11”! Șapte fotbaliști sunt din Premier League

06.01.2020 | 19:02
Sa ales echipa anului la FIFA 20 Cristiano Ronaldo nu a prins primul 11 Sapte fotbalisti sunt din Premier League
Virgil van Dijk. Sursă foto: twitter
ADVERTISEMENT

A fost aleasă echipa anului la FIFA 20, iar spre surprinderea tuturor Cristiano Ronaldo nu a fost inclus în primul „11”. În schimb, șapte fotbaliști din Premier League sunt prezenți, dintre care nu mai puțin de cinci sunt de la Liverpool.

Echipa anului la FIFA 20

Echipa anului la FIFA 20 are cinci jucători de la Liverpool, printre care: Alisson Becker, Andew Robertson, Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold și Sadio Mane. În afară de fotbaliștii „cormoranilor”, echipa mai conține încă doi fotbaliști care evoluează în Premier League.

ADVERTISEMENT

Echipa anului la FIFA 20:

  • Alisson – T. Alexander-Arnold, V. van Dijk, M. de Ligt, A. Robertson – K. De Bruyne, F. De Jong, N. Kante – L. Messi, K. Mbappe, S. Mane
Echipa anului în FIFA 20. Sursă foto: twitter
Echipa anului în FIFA 20. Sursă foto: twitter

Cristiano Ronaldo, marele absent din echipă

Cristiano Ronaldo este marea absență din echipa anului de la FIFA 20, starul portughez având un sezon mai slab decât cum ne obșnuise în ultimii ani. Totuși, Cristiano Ronaldo a început foarte bine anul 2020 și a dat trei goluri în partida cu Cagliari din Serie A.

ADVERTISEMENT

Starul lui Juventus a bătut mai multe recoruduri și a devenit primul fotbalist portughez care marchează un hattrick în campionatul Italiei. Cristiano a reușit să înscrie împotriva tuturor echipelor din Serie A.

Mai mult decât atât, Cristiano Ronaldo este primul fotbalist din istorie care înscrie în fiecare an din 2003 până în prezent.

ADVERTISEMENT

După retragere,  Cristiano Ronaldo se gândește să joace în filme și speră să-și facă o carieră de actor cel puțin la fel de bună ca cea de fotbalist: În momentul în care fizicul meu nu va mai răspunde așa cum vreau eu pe teren, atunci poate că va fi momentul să spun stop”.

„Succesul meu în fotbal este rezultatul final al muncii și al unui stil de viață adecvat. Lucrez în mod repetat pentru a-mi îmbunătăți abilitățile psihologice și fizice.

ADVERTISEMENT

Sper să trăiesc mai mult de 50 de ani pentru să învăț noi lucruri și să fac față unor provocări complet diferite. Una dintre provocările în care caut să văd dacă voi face față este cinematografia. Vreau să apar într-un film”, a spus Cristiano Ronaldo.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT