Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„S-a anulat petrecerea de ziua lui Hagi”. Motivul deciziei surprinzătoare a lui Gică după FCSB – Farul

Ciprian Marica a dezvăluit că petrecerea de ziua lui Gică Hagi s-a anulat după FCSB - Farul. Acesta a dezvăluit și motivul surprizător al deciziei „Regelui”.
06.02.2024 | 15:31
Sa anulat petrecerea de ziua lui Hagi Motivul deciziei surprinzatoare a lui Gica dupa FCSB  Farul
„S-a anulat petrecerea de ziua lui Hagi” Motivul deciziei surprinzătoare a lui Gică după FCSB – Farul. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a sărbătorit împlinirea a 59 de ani pe Arena Națională în derby-ul Farul – FCSB, iar cei 13.000 de suporterii au pregătit și un moment special. „Regele” avea în gând să petreacă după confruntarea cu „roș-albaștrii”, însă Ciprian Marica a dezvăluit că totul s-a anulat.

„S-a anulat petrecerea de ziua lui Hagi” Motivul deciziei surprinzătoare a lui Gică după FCSB – Farul

Ziua de naștere l-a prins pe Gică Hagi pe Arena Națională în derby-ul Farul – FCSB, iar petrecerea urma să fie dată după confruntarea din Capitală. Totuși, „Regele” a luat o decizie surprinzătoare și a anulat sărbătoarea pregătită după partidă.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a spus la FANATIK SUPERLIGA că Gică Hagi a decis să anuleze petrecerea după derby-ul cu FCSB, scor 1-1. Oficialul „marinarilor” a dezvăluit și motivul surprinzător din spatele deciziei luate de managerul tehnic de la Farul.

Gică Hagi și-a dorit să vizioneze anumite reluări la sfârșitul confruntării de pe Arena Națională, însă nu au fost disponibile înaintea conferinței de presă. Acest lucru l-a supărat pe „Rege” care a decis să mute petrecerea ziua următoare.

ADVERTISEMENT

„După meci eram puțini triști că puteam reuși mai mult, FCSB nu ne-a fost superioară. Cred că am jucat de la egal la egal, au avut momente mai bune ei, momente mai bune noi. Cumva faptul că ne-a fost un gol valabil am fost puțin triști după meci, dar cred că rezultatul este echitabil.

Gică era supărat după meci și pe bună dreptate pentru că nu a putut să urmărească fazele, să se uite înaintea de interviu și să le revadă. Era puțin supărat și a anulat sărbătoarea. Sincer, presupun că s-a amânat pentru ziua de astăzi asta și pentru că era târziu”, a spus Marica.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, mulțumit de evoluția „marinarilor”: „Farul s-a prezentat bine”

„Gică ar fi vrut să vadă reluările anumitor faze din timpul jocului și nu a avut posibilitatea asta. Cumva nu am găsit, cineva a trebuit să scoată acele faze și în cronica meciului erau doar fazele de gol și cele importante. Era supărat că nu a putut să vadă fazele pe care le voia el.

Își dorește să câștige fiecare meci, mai ales că era ziua lui. Oricum cred că Farul s-a prezentat foarte bine ținând cont că am întâlnit cea mai bună și în formă echipă de campionat. Am avut și șansă și faptul că Olaru nu a fost, Coman a intrat în partea a doua a fost un avantaj pentru noi.

ADVERTISEMENT

Gică a pregătit foarte bine meciul ținând cont că ne-au plecat atâția jucători și suntem în situația asta, continuăm să facem performanță și să ținem steagul acolo sus”, a declarat Marica la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe site-ul FANATIK.RO.

Ce A CERUT Gica Hagi dupa FCSB - Farul 1-1: “S-A ANULAT SĂRBĂTOAREA”

ADVERTISEMENT