Sport

Gică Hagi, sărbătorit de suporterii FCSB în startul meciului cu Farul! Ce au scandat roș-albaștrii și ce a apărut pe tabela stadionului. Video

Gică Hagi a fost sărbătorit de întreg stadionul în startul derby-ului FCSB - Farul. Peluza Nord a „roș-albaștrilor” a avut un mesaj special pentru „Rege”.
05.02.2024 | 20:33
Gica Hagi sarbatorit de suporterii FCSB in startul meciului cu Farul Ce au scandat rosalbastrii si ce a aparut pe tabela stadionului Video
Gică Hagi, sărbătorit de suporterii FCSB în startul meciului cu Farul. Foto: FANATIK.i
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a împlinit vârsta de 59 de ani pe 5 februarie 2024, chiar în ziua în care Farul, campioana en-titre, înfruntă liderul FCSB, în etapa a 24-a din SuperLiga. Suporterii „roș-albaștrilor” au lăsat la o parte pentru puțin timp rivalitatea de pe teren și l-au sărbătorit pe fostul „Decar de Aur” al României.

Gică Hagi, sărbătorit de suporterii FCSB în startul meciului cu Farul! Ce au scandat roș-albaștrii și ce a apărut pe tabela stadionului

Sportul românesc îl sărbătorește luni, 5 februarie, pe Gică Hagi. Fostul mare internațional român împlinește vârsta de 59 de ani. Suporterii FCSB-ului i-au pregătit un moment special „Regelui” chiar în startul derby-ului cu Farul.

ADVERTISEMENT

Cei aproximativ 16.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională i-au cântat „La mulți ani!” lui Gică Hagi. Managerul tehnic al Farului a fost aplaudat la scenă deschisă. Gestul superb al „roș-albaștrilor” nu a rămas fără răspuns. Gică Hagi i-a aplaudat la rândul său pe suporterii echipei lui Gigi Becali.

Mai mult decât atât, organizatorii au afișat pe ecranul principal de pe Arena Națională o fotografie cu Gică Hagi în tricoul echipei naționale. În tot acest timp, crainicul stadionului a vorbit despre performanțele fostului internațional român. „La mulți ani, Gheorghe Hagi”, a fost urarea pentru legenda fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT
Gică Hagi, sărbătorit de suporterii FCSB în startul meciului cu Farul. Foto: FANATIK.
Gică Hagi, sărbătorit de suporterii FCSB în startul meciului cu Farul. Foto: FANATIK.i

Gică Hagi, ovaționat la scenă deschisă de Peluza Nord a FCSB-ului

La scurt timp după fluierul de start al lui Horațiu Feșnic, Peluza Nord a FCSB-ului a afișat două bannere cu mesaje speciale pentru Gică Hagi. „Ce-ai făcut pentru noi, nu vom putea uita” și „La mulți ani, Gică Hagi”, au fost mesajele „roș-albaștrilor”.

Peluza Nord, mesaje speciale pentru Gică Hagi în ziua în care „Regele” împlinește 59 de ani. Foto: FANATIK.
Peluza Nord, mesaje speciale pentru Gică Hagi în ziua în care „Regele” împlinește 59 de ani. Foto: FANATIK.

De asemenea, Gică Hagi a fost aplaudat de suporterii prezenți pe Arena Națională și înainte ca cele două formații să-și facă apariția pe teren. „Regele” a fost aplaudat în momentul în care crainicul stadionului i-a spus numele. Ulterior, Gică Hagi s-a îmbrățișat cu Mihai Stoica, Elias Charalambous și Eduard Radaslavescu, fostul fotbalist al Farului.

ADVERTISEMENT

La meciul de pe Arena Națională este prezent și Teia Sponte, un apropiat atât al lui Gică Hagi, cât și al lui Gigi Becali. „Regele” a coborât primul din autocar în momentul în care delegația „marinarilor” a ajuns la Arena Națională.

Fostul mare internațional român a acordat autografe și a făcut fotografii alături de fani. Gică Hagi este considerat cel mai bun fotbalist din istoria României. Fostul „Decar de Aur” al României a câștigat de 7 ori titlul din postura de jucător, dintre care 3 titluri cu Steaua și 4 cu Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Actualul manager tehnic al Farului are în vitrină ca antrenor două titluri de campion al României, o Supercupă, toate trei cu constănțenii și o Cupă a Turciei, câștigată în 2005, când o pregătea pe Galatasaray.

ADVERTISEMENT