Life

S-a dus în miez de noapte să caute o fantomă. A dat, apoi, peste ceva care l-a îngrozit

03.07.2020 | 18:55
Sa dus in miez de noapte sa caute o fantoma A dat apoi peste ceva care la ingrozit
Acest tânăr susține că a văzut stafia unei tinere în rochie albă. Sursa foto: mirror.co.uk
ADVERTISEMENT

Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple! Aceasta este lecția învățată cu vârf și îndesat de un copil din Marea Britanie care, dornic de aventură și stimulat, probabil, de nenumăratele filme de groază urmărite pe timpul nopții, a decis să pornească în căutarea unei fantome.

Deși ați fi tentați să credeți că descoperirea lui nu este altceva decât rodul unei imaginații bogate, ei bine trebuie să aflați că au trecut deja 30 de ani de atunci, Chris Cummings a devenit un bărbat în toată regula, dar imaginea respectivă îl bântuie chiar și acum.

ADVERTISEMENT

Totul a început în momentul în care a auzit zgomote ciudate venind din apropiere și a decis să le urmeze, convins că va da ochii cu o stafie adevărată. Potrivit spuselor sale, avea să „întâlnească” în scurt timp o tânără misterioasă și…. înfricoșătoare.

Fantomele există! Povestea acestui tânăr britanic te va lăsa fără cuvinte

Îmbrăcată în veșminte albe, aceasta avea părul lung, ochii mari negri și striga disperată după ajutor. Părea că încearcă să comunice și să povestească ce a pățit, sau cel puțin așa susține Chris, care are impresia că a auzit printre sunetele aproape imposibil de descifrat și numele unui bărbat: „Adam”.

ADVERTISEMENT

Nu este singura întâmplare cu fantome care le-a provocat fiori pe șira spinării oamenilor din întreaga lume. În urmă cu ceva timp, o imagine surprinsă de camerele de supraveghere stradală dintr-un oraș din Mexic au devenit virale pe rețelele de socializare.

Mexicanii sunt convinși că au văzut o stafie

Asta pentru că par desprinse dintr-un film de groază de la Hollywood și înfățișează o siluetă pe care mulți o descriu drept stafia unei tinere femei care bântuie noapte de noapte acele locuri.

ADVERTISEMENT

A apărut din senin pe mijlocul drumului, chiar în momentul în care o mașină se apropia în viteză, gata să o accidenteze.

Vă vine sau nu să credeți, a trecut direct prin ea fără a o răni, semn că într-adevăr fantomele există și „trăiesc” printre noi.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-o rochie de un alb care îți taie răsuflarea, tânăra și-a continuat drumul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

ADVERTISEMENT