Sport

S-a modificat ora de start a meciului Aktobe – Sepsi. Cine îl transmite la tv

Ora partidei dintre Aktobe și Sepsi a fost schimbată. Cine transmite la TV manșa decisivă din turul trei preliminar al Conference League
16.08.2023 | 15:07
Sa modificat ora de start a meciului Aktobe  Sepsi Cine il transmite la tv
Sepsi va juca mai târziu cu o oră decât anunțase UEFA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe luptă pentru calificarea în play-off-ul Conference League, însă UEFA le-a dat emoții covăsnenilor, după ce s-a creat o confuzie în privința orei de începere a partidei din Kazahstan.

Sepsi, neînțelegeri cu UEFA înainte de meciul decisiv cu Aktobe

Echipa lui Liviu Ciobotariu trebuia să dispute inițial meciul retur cu Aktobe, joi, 17 august, de la ora 18:00, însă forul european și covăsnenii au făcut un deficit de comunicare.

ADVERTISEMENT

UEFA anunța că partida va avea loc la ora locală 21:00, adică ora 19:00 în România și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1 și Prima Sport 1. Forul european specificase însă inițial ca oră de începere 18:00, însă situația a fost în cele din urmă lămurită.

Sepsi pleacă de la 1-1 și are nevoie de victorie pentru a merge mai departe sau cu un egal va trimite meciul în prelungiri, unde se poate întâmpla orice.

ADVERTISEMENT

După o deplasare lungă în Kazahstan, Sepsi revine în SuperLiga, unde va întâlni pe teren propriu pe Hermannstadt, luni, 21 august, de la ora 18:30, la doar patru zile distanță de meciul cu Aktobe.

Sepsi întâlnește Aktobe după ce și-a odihnit titularii în campionat

Sepsi va avea un meci extrem de dificil în deplasare cu Aktobe, mai ales că kazahii și-au lăsat pe bancă cei mai importanți jucători la ultimul meci din campionat.

ADVERTISEMENT

Aktobe a jucat fără nu mai puțin de zece titulari și a terminat la egalitate meciul cu ultima clasată Aksu, scor 1-1, în etapa a 19-a din campionatul Kazahstanului. Singurul jucător care a evoluat și cu Sepsi a fost fundașul Dmitrij Shomko (33 de ani).

Niangbo a deschis scorul cu un șut superb în vinclu de la 25 de metri, însă Aktobe nu a putut rezista până la final și a fost egalată. De acest semieșec a profitat Ordabassy, care s-a distanțat la șase puncte de Aktobe (39 de puncte).

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea duble dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Aktobe va juca pentru un loc în grup Conference League cu învigătoarea duelului dintre Bodo/Glimt (Norvegia) – Pyunik Erevan (Armenia).

ADVERTISEMENT