Sport

S-a terminat calvarul pentru Elvir Koljic! Atacantul Universității Craiova, la primul gol după aproape nouă luni

Elvir Koljic a fost eroul alb-albaștrilor în derby-ul FCSB - Universitatea Craiova, scor 1-1. Atacantul bosniac a marcat primul gol în tricoul oltenilor după accidentare.
20.02.2023 | 08:00
Sa terminat calvarul pentru Elvir Koljic Atacantul Universitatii Craiova la primul gol dupa aproape noua luni
S-a terminat calvarul pentru Elvir Koljic! Atacantul Universității Craiova, la primul gol după aproape opt luni. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a scos un rezultat de egalitate cu FCSB, scor 1-1, datorită reușitei lui Elvir Koljic din prelungirile derby-ului de pe Arena Națională. „Dragonul” din atacul alb-albaștrilor a marcat primul său gol după accidentarea care l-a ținut departe de suprafața de joc aproximativ patru luni.

Elvir Koljic, eroul Universității Craiova în derby-ul cu FCSB. Atacantul alb-albaștrilor, la prima reușită după accidentare

Oltenii se întorc în Bănie cu un punct obținut împotriva celor de la FCSB, iar trupa lui Eugen Neagoe se apropie de o lungime de Rapid București, ocupanta locului patru, în clasamentul din SuperLigă, cu 46 de puncte. Elvir Koljic a fost eroul Universității Craiova, atacantul alb-albaștrilor fiind și la primul gol din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Atacantul alb-albaștrilor a revenit în tricoul alb-albaștrilor împotriva celor de la FC Hermannstadt, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Elvir Koljic a început derby-ul cu FCSB pe banca de rezerve, iar Eugen Neagoe l-a aruncat în luptă din minutul 61.

Eugen Neagoe s-a dovedit a fi insipirat, deoarece bosniacul i-a ajutat pe oltenii să obțină un rezultat de egalitate cu FCSB. La al treilea meci în tricoul alb-albaștrilor după accidentarea suferită la sfârșitul lunii septembrie, Elvir Koljic a izbutit să marcheze în poarta FCSB cu ajutorul unei devieri a lui Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

Calvarul pare să se fi încheiat pentru Elvir Koljic, care a bifat prima reușită după accidentarea si primul gol pentru el în SuperLiga din luna mai a anului trecut. Astfel, oltenii speră să revină la forma din primele sezoane petrecute la Universitatea Craiova și să scape de problemele medicale.

În ultimele sezoane, Elvir Koljic a fost urmărit de accidentări la Universitatea Craiova. Bosniacul a ratat un super-transfer la Dinamo Kiev, iar oltenii puteau să încaseze 10 milioane de euro, așa cum Pavel Badea a declarat la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru are încredere în Elvir Koljic: „Dacă nu credeam asta, ne luam la revedere”

Mihai Rotaru a declarat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că are încredere în continuare în Elvir Koljic, chiar dacă atacantul bosniac a lipsit destul de mult din cauza accidentărilor. Finanțatorul oltenilor a mărturisit că exclude să îi rezileze contractul vârfului.

„Am încredere în Elvir Koljic că își revine. Dacă nu credeam asta, ne luam la revedere de la Elvir. Nu se pune problema ca el să fie pe lista celor cu care vrem să reziliem. Există șanse ca Nicușor Bancu să joace în luna aprilie, dar staff-ul tehnic va decide la momentul respectiv dacă îl vom proteja încă o lună să își facă și cantonamentul de vară și să reintre”, a declarat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Mihăiță Pleșan știe în cât timp poate reveni Elvir Koljic într-o formă bună: „Măcar un tur sau retur de campionat”

Mihăiță Pleșan a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că Universitatea Craiova are atacanți care pot destabiliza orice formația din campionatul românesc. Fostul jucător al alb-albaștrilor a declarat că are încredere în Elvir Koljic și speră să revină la forma din sezoanele trecute cât mai repede.

„Atuul Universității Craiova este toată zona de atac cu jucători care pot destabiliza orice echipă din România în momentul de față precum Ivan, Cîmpanu, Ișfan, Koljic și Markovic. A început și Koljic ușor, ușor cred că va intra și va juca mai mult cu FCSB.

Toată lumea își dorește să revină la forma din primele sezoane, dar este greu să revii la forma aia după accidentare. Își trebuie timp, măcar un tur sau un retur de campionat să joace fără să aibă probleme, ceea ce se poate întâmpla. Depinde cum va continua, pentru că a revenit și s-a accidentat din nou, poate de asta nu a fost forțat în ultima perioadă”, a declarat Mihăiță Pleșan.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 2,27 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT