Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru dezvăluie cum s-a produs revoluția la Craiova: „Nu știam unde a dispărut echipa!” Atac la Meme: „Lipsă de bun simț. Revoltător!”. Video Exclusiv

Universitatea Craiova a dat lovitura în etapa 25 din SuperLiga. A câștigat cu 2-0 derby-ul cu CFR Cluj, iar Mihai Rotaru a dezvăluit cum s-a produs revolutia.
13.02.2023 | 12:00
Mihai Rotaru dezvaluie cum sa produs revolutia la Craiova Nu stiam unde a disparut echipa Atac la Meme Lipsa de bun simt Revoltator Video Exclusiv
Mihai Rotaru dezvăluie cum s-a produs revoluția la Craiova: „Nu știam unde a dispărut echipa!” Atac la Meme: „Lipsă de bun simț. Revoltător!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a intervenit telefonic la cea mai nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Principalul finanțator de la Universitatea Craiova a dezvăluit cum s-a produs revoluția din sânul echipei, care a dus la victoria cu CFR Cluj, scor 2-0.

Cum s-a produs revoluția la Universitatea Craiova, care a învins-o cu 2-0 pe CFR Cluj. Mihai Rotaru: „Ei s-au trezit”

După o prestație lamentabilă cu Farul, unde a fost învinsă cu 1-2, Universitatea Craiova s-a trezit și a câștigat derby-ul etapei a 25-a din SuperLiga, scor 2-0, cu CFR Cluj. Echipa lui Eugen Neagoe a suferit mai multe modificări, începând de la Arlauskis, care și-a reziliat contractul cu alb-albaștrii, decizie anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Organizare, atitudine, au fost și câteva faze frumoase. Pe alocuri a fost spectacol. Per total un meci reușit, dar eu vreau mai mult și jucătorii cred că vor mai mult. Nu am realizat nimic. Trebuie să avem continuitate, să legăm victorii și să arătăm mult mai bine decât sâmbătă seară.

Ei s-au trezit din punctul meu de vedere. Pentru noi n-a fost o surpriză. Decepția a plecat din cauza contrastului în ceea ce au arătat în cantonament, în meciurile de pregătire, în antrenamente și ceea ce au arătat când ne-am întors de acolo. D-aia am fost decepționați.

ADVERTISEMENT

Noi voiam să vedem echipa care a fost în cantonament și care s-a pregătit. O echipă agresivă, organizată, cu atitudine, care face pressing și nu știam unde a dispărut. Nu știam unde a dispărut echipa și sâmbătă seară am regăsit-o parțial.

Am văzut echipa de sâmbătă seară în cantonament. Nu eu, cu toții. Staff-ul tehnic, suporterii care au fost acolo, au zi ‘Domne, unde e echipa aia? Ce s-a întâmplat?’ Ușor-ușor începem să o regăsim”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Atac la Mihai Stoica, după faultul „criminal” al lui Malcom Edjouma: „E lipsă de bun simț”

Mihai Rotaru a comentat și fautul dur al lui Malcom Edjouma la Igor Armas din FC Voluntari – FCSB 1-2. Francezul l-a lovit cu piciorul în față pe internaționalul moldovean, dar n-a fost sancționat decât cu cartonașul galben și va juca în derby-ul FCSB – U Craiova, programat duminică, 19 februarie, de la ora 20:00. Patronul oltenilor l-a taxat pe Mihai Stoica, care i-a luat apărarea lui Edjouma.

„Nu frustrat pentru că nu ști niciodată. Te bucură că nu joacă un jucător și cel care vine să fie omul meciului. Nu frustrați, dar e revoltător. Îi scoate ochiul acolo. Dădea puțin mai jos rămânea cu ochiul în mână. E incredibil!

ADVERTISEMENT

Dacă îl întrebați pe domnul Stoica o să zică că e nimic din ce am înțeles. Mi se pare lipsă de bun simț. Nu poți spune așa ceva. Când vezi tăietura pe piept, pe față. Și spui că nu s-a întâmplat nimic? Înseamnă că a depășit un pic gardurile”, a adăugat finanțatorul Universității Craiova.

Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O puteți viziona pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT