Life

S-ar împăca Dinu Maxer cu Deea? Răspunsul neașteptat al artistului: ”Așa se întâmplă”

Dinu Maxer a vorbit despre o posibilă împăcare cu fosta sa soție, Deea. Ce a spus artistul despre aceasta? Mulți au rămas uimiți.
08.05.2023 | 15:07
Sar impaca Dinu Maxer cu Deea Raspunsul neasteptat al artistului Asa se intampla
Dinu Maxer, replici dure la adresa fostei sale soții, Deea. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer și Deea au divorțat recent. Lucrurile s-au mișcat destul de repede, astfel că cei doi au reușit să își refacă deja viața. Se pare însă că relația dintre ei nu mai este deloc ceea ce era la un moment dat.

Ce spune Dinu Maxer despre o împăcare cu Deea

Dinu Maxer a fost primul care s-a afișat în compania unei femei după divorț. Acesta a fost surprins la un concert în urmă cu câteva săptămâni, iar mai apoi a confirmat faptul că formează un cuplu cu Ada.

ADVERTISEMENT

Cei doi au petrecut inclusiv sărbătorile pascale împreună, dar au ajuns să se despartă rapid. Ea ar fi luat decizia, din cauza presiunii. Mai exact, au existat numeroase informații false la adresa ei care au apărut pe internet.

De cealaltă parte, Deea s-a afișat de abia zilele trecute în compania unui bărbat. Vedeta pare a fi extrem de fericită. Și cel mai probabil și fostul ei soț, Dinu Maxer a observat aceste detalii. El a vorbit recent despre o împăcare cu fosta sa soție.

ADVERTISEMENT

Artistul exclude o astfel de posibilitate, mai ales acum. Acesta susține că se bucură de singurătate și că nu ar putea să se întoarcă în trecut. De asemenea, el a mai adăugat că poate doar în cazul unui ”război nuclear”, cei doi ar mai putea să mai locuiască împreună.

”Poate un război nuclear”

”Răspunsul e atât de ușor: nu. Dacă mă întrebai acum o lună jumate, răspunsul probabil era da, dar acum nu. Culmea e că îmi place statul ăsta, uitasem de el. Mă știu pe mine, sunt un bărbat matur, nu aș putea niciodată să mă întorc.

ADVERTISEMENT

Există psihologi care spun că femeia se întoarce, iar bărbatul ar putea fi deschis către așa ceva, dacă nu e într-o relație. Mă cunosc pe mine ca bărbat, iar în ce stadiu sunt acum mai mult ca sigur nu. Poate un război nuclear, să fim obligați să stăm împreună, altfel nu”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”.

Printre altele, artistul a mai vorbit și despre viitorul său amoros. Acesta susține că se bucură de această perioadă și că pentru el este una de căutări. Acesta socializează destul de des și participă și la numeroase evenimente.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dinu Maxer și-a dat seama și că are un tipar când vine vorba de femeia perfectă. Aceasta trebuie neapărat să fie brunetă și să aibă ochi migdalați. ”Se pare că am un tipar de femeie care mă atinge direct la inimă. Cred că este bruneta cu ochii migdalați. Așa se întâmplă”, a mai dezvăluit artistul.

ADVERTISEMENT