Life

Cu ce se ocupă, de fapt, iubita lui Dinu Maxer. Ada câștigă mulți bani foarte ușor

Ce profesie are Ada, noua parteneră a lui Dinu Maxer. Tânăra ar câștiga foarte ușor și foarte mulți bani din meseria sa.
27.04.2023 | 08:36
Cu ce se ocupa de fapt iubita lui Dinu Maxer Ada castiga multi bani foarte usor
Dinu Maxer are o nouă parteneră la nici o lună de la divorțul de Deea Maxer. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer a uimit pe toată lumea când s-a afișat cu o nouă femeie, la scurt timp după divorțul de Deea Maxer. DJ-ul a fost văzut în club alături de noua parteneră, care se numește Ada. De curând, s-a aflat cu ce se ocupă aceasta și ce vârstă are?

Profesia pe care o are iubita lui Dinu Maxer

Iubita lui Dinu Maxer are o poveste similară cu renumitul DJ. O sursă din anturajul său a dezvăluit că Ada a divorțat anul trecut de soțul ei, după ce au fost împreună șase ani. Bărbatul se ocupa de afaceri pe plan imobiliar, iar între timp și-a refăcut și el viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

Ada este originară din Târgu Jiu, dar locuiește în București de ceva timp. În Capitală, și-a deschis un salon de înfrumusețare și pune gene false. De altfel, aceeași sursă neagă că Ada ar avea 36 de ani, ci doar 30 și nu este mamă, încă.

”Ada este din Târgu Jiu, dar stă în București. Din câte știu, ea are un salon de înfrumusețare la București și pune gene false. A fost și măritată, dar a divorțat acum câteva luni. Nu are copii împreună cu fostul soț.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce scrie la ea pe Facebook, de minister, cum că a lucrat la vreun minister, habar nu am, cred că o fi făcut vreo școală pe acolo și a pus ea așa. (…) El și familia lui aveau ceva apartamente, blocuri împreună.

Construiau mai exact! Din câte am înțeles, Mihai cumpăra casele, le făcea, după care le scotea la vânzare, iar părinții lui se ocupau de construirea de blocuri. Fostul soț de care a divorțat Ada anul trecut s-a recăsătorit anul acesta cu o altă persoană. El și-a refăcut viața personală”, a spus o persoană din anturajul Adei, pentru Click!

ADVERTISEMENT

Deea și Dinu Maxer au divorțat la notar. Ce s-a întâmplat cu copiii lor

Pe data de 28 martie, Dinu Maxer și fosta soție, Deea Maxer, și-au pronunțat divorțul la notar. Asta după aproape două decenii de mariaj, din care au rezultat doi copii, un băiat și o fetiță. Odată cu separarea, băiatul a rămas cu tatăl, iar fetița cu mama.

Deși au mers pe drumuri diferite, Deea și Dinu Maxer au decis să locuiască în apropiere de dragul copiilor. Deea Maxer și-ar fi achiziționat un apartament, cu două etaje mai jos, în aceeași clădire unde se află locuința lui Dinu Maxer, astfel încât frații să se poată vizita când vor ei.

ADVERTISEMENT

Dinu Maxer a spus în cadrul emisiunii online, ”Online Story by Cornelia Ionescu” că nu s-a pus problema de infidelitate în căsnicia sa cu Deea Maxer. În ciuda zvonurilor, bărbatul a negat că fosta soție l-a înșelat cu un medic estetician sau că el ar fi fost violent.

ADVERTISEMENT