News

S-au împușcat pentru cadourile de Crăciun. Crimă între frați în ziua de Ajun

Doi frați din Florida sunt anchetați într-un dosar legat de uciderea surorii lor, din cauza unei dispute pe cadourile de Crăciun.
27.12.2023 | 14:07
Sau impuscat pentru cadourile de Craciun Crima intre frati in ziua de Ajun
Șeriful Bob Gualtieri și cei doi adolescenți/ Sursă foto: Pinellas County Sheriff’s Office
ADVERTISEMENT

O tânără de 24 de ani a fost ucisă de către fratele ei de 14 ani în urmă unei dispute legate de cadourile de Crăciun, în comitatul Pinellas din statul Florida, Statele Unite. La rândul său, ucigașul a fost rănit cu un foc de armă tras de fratele lui mai mare cu un an, scrie BBC.

Pe 24 decembrie, polițiștii din Unincorporated Largo au fost chemați să intervină la o locuință în care au găsit două persoane rănite, pe Abrielle Coley (24 de ani) și pe fratele ei de 14 ani, Damarcus Coley (14 ani).

ADVERTISEMENT

Femeia a fost transportată la spital însă rana a fost una gravă, iar medicii nu au putut să o salveze. În schimb, fratele ei, cel care a ucis-o, a fost stabilizat, iar după externare urmează să intre în custodia șerifului din Pinellas.

Damarcus Coley, Darcus Coley (15 ani) și Abrielle, toți fiind frați, au mers la cumpărături de Crăciun împreună cu mama lor și cu cei doi fii ai lui Abrielle, de 6 ani și 11 luni. Apoi au mers la casa bunicii lor, unde Damarcus, Darcus și Abrielle au intrat într-o dispută verbală privind cadourile de Crăciun.

ADVERTISEMENT

După ce Abrielle i-a spus lui Damarcus să înceteze cearta întrucât este Crăciunul, Damarcus i-a răspuns că o va împușca și pe ea și pe copilul de 11 luni pe care-l avea în cărucior. Damarcus a împușcat-o pe Abrielle în piept”, a transmis biroul șerifului din Pinellas.

Ca răspuns, celălalt frate, Darcus, a scos o altă armă și și l-a împușcat pe Damarcus. Ulterior, a fugit și a aruncat pistolul într-o curte din apropiere. Polițiștii încă mai caută această armă cu care Darcus a încercat să răzbune împușcarea surorii sale.

ADVERTISEMENT

Ulterior, fratele de 15 ani a contactat-o pe mama sa care l-a convins să se predea. Deocamdată, adolescentul a fost internat într-un ospiciu deoarece amenința că se va sinucide. După tratament va fi și el reținut.

Damarcus va fi pus sub acuzare pentru crimă de gradul I, rele tratamente aplicate minorului și comiterea unei infracțiuni cu o armă de foc, iar fratele său Darcus pentru tentativă de crimă de gradul I și falsificare de probe.

ADVERTISEMENT

Șeriful Bob Gualtieri a afirmat că delicvenții juvenili obțin ușor arme de foc pe care le cumpără de pe stradă. Acestea sunt deseori furate din mașini jefuite. Doar în ultimele 30 de zile au fost furate 17 arme lăsate în mașini.

ADVERTISEMENT