News

Crimă în gara din Arad. Un tânăr de 27 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori

Un tînăr de 27 de ani a fost ucis cu cuțitul în urma unei altercații în gara din Arad cu un alt bărbat, care l-a lovit cu cuțitul în mod repetat.
24.12.2023 | 15:17
Crima in gara din Arad Un tanar de 27 de ani a fost injunghiat de mai multe ori
Gara din Arad, locul în care a fost comisă crima/ Foto: Wikipedia
ADVERTISEMENT

Poliția a deschis dosar penal pentru omor în urma unei altercații între doi bărbați care a avut loc în fața gării din Arad, unul dintre ei folosind cuțitul de mai multe ori. Agresorul a fost reținut de către polițiștii arădeni, scrie aradon.ro.

Conflicul dintre cei doi bărbați s-a iscat pe platoul din fața gării din Arad, duminică, în jurul orei 11.20. „Unul dintre aceștia, un bărbat de 56 de ani, din Bacău, i-ar fi aplicat celuilalt, un bărbat de 27 de ani, din Lipova, mai multe lovituri cu un obiect înțepător, victima fiind transportată la spital, pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

La nivelul IPJ Arad a fost constituită o echipă operativă, din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, pentru efectuarea cercetării și stabilirea stării de fapt, urmând ca, în funcție de rezultatul cercetărilor și concluziile medico-legale să fie luate măsurile de urmare care se impun”, informează IPJ Arad.

După această primă informare, poliția arădeană a revenit cu anunțul decesului persoanei rănite. „Din nefericire, victima a decedat. Cercetările se desfășoară de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, într-un dosar penal întocmit pentru omor, cel bănuit de săvârșirea faptei, aflat în custodia poliției, urmând a fi reținut”, a precizat sursa citată.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o zi, poliția din Constanța a deschis cercetările într-un alt caz de crimă, după ce un bărbat de 35 de ani care a fost găsit mort în propriul apartament, situat în zona CET a orașului. Moartea naturală a fost exclusă de la bun început întrucât trupul bărbatului prezenta urme de moarte violentă.

La data de 23 decembrie a.c. în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din municipiul Constanța se află cadavrul unui bărbat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unui bărbat, de 35 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme vizibile de violență”, au precizat polițiștii constănțeni.

Trupul bărbatului a fost găsit cu gâtul tăiat și capul spart în apartamentul său de la etajul 4 al unui bloc de locuințe. Alte informații suplimentare legate de modul în care a survenit decesul urmează să fie obținute în urma necropsiei.

ADVERTISEMENT

Ipoteza cu cel mai înalt grad de probabilitate în momentul de față este aceea a unui jaf urmat de o crimă, întrucât ușa apartamentului era forțată, iar locuința era răvășită, semn că autorul crimei ar fi putut căuta bunuri de valoare.

ADVERTISEMENT