Life

S-au încins spiritele la Insula Iubirii 2023. Claudia a răbufnit: “Au fost toate ipocrite”

S-au încins spiritele la Insula Iubirii 2023. Ce spune Claudia despre celelalte concurente de la emisiune. De ce le spune că sunt ipocrite.
06.07.2023 | 22:44
Sau incins spiritele la Insula Iubirii 2023 Claudia a rabufnit Au fost toate ipocrite
S-au încins spiritele la Insula Iubirii 2023. Ce a spus Claudia. Foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

S-au încins spiritele la Insula Iubirii 2023. Ce a spus Claudia și de ce a răbufnit aceasta în emisiune.

S-au încins spiritele la Insula Iubirii 2023. Ce a spus Claudia

Claudia Florescu a avut o reacție dură la adresa celorlalte concurente de la Insula Iubirii 2023, după ce a avut loc ultima petrecere de la vilă.

ADVERTISEMENT

Concurenta crede că fetele celelelate sunt ipocrite pentru că ar vrea să se comportă altfel decât simt. Conform ei, toate concurentele ar vrea să facă anumite lucruri dar le este teamă de ce vor spune iubiții lor.

Și mai ales de ce ar face iubiții lor dacă le-ar vedea pe ele fiind mai dezlănțuite pe Insula Iubirii. Pe scurt, Claudia Florescu a fost foarte nemulțumită de petrecere și de crisparea arătată de celelalte fete.

ADVERTISEMENT

„Nu știu, când văd atâta ipocrizie nu îmi place. Mă refer la mai multe persoane. Dacă eu simt să danez, dansez. Dacă vreau să stau jos, stau jos. Aseară cred că am fost singura care a dansat.

Nu mi-a plăcut comportamentul fetelor. Mi s-a părut că au fost toate ipocrite. Vor să facă, dar le este teamă. Bianca se reține foarte mult, ea nici nu vrea să se așeze lângă o persoană. (…)

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt ipocrită. Fac ceea ce simt, dacă nu întrec limita. Le este frică să nu vadă iubiții lor ceva”, a spus concurenta.

Claudia ar putea fi cerută de soție

La rândul ei, Claudia de la Insula Iubirii a arătat într-adevăr că face doar ceea ce simte. Aflată la un date cu Daniel Mihai, aceasta nu l-a refuzat nicio clipă când el i-a propus să meargă la Miami în vizită, la el acasă.

ADVERTISEMENT

Între timp, iubitul Claudiei, Bogdan Cîrlan, i-a arătat unei ispite de la emisiune că a plecat de acasă cu un cadou pentru iubita lui.

El poartă cu el inelul de logodnă și plănuiește să o ceară de soție pe iubita lui dacă trec cu bine testul iubirii.

ADVERTISEMENT