Life

Ce făcea Claudia de la Insula iubirii în Italia. Concurență serioasă pentru Ema!

Claudia de la Insula iubirii are un trecut tras la indigo cu cel al unei alte concurente, și anume Ema! Ce s-a aflat despre ea?
04.07.2023 | 17:00
Ce facea Claudia de la Insula iubirii in Italia Concurenta serioasa pentru Ema
Claudia, concurentă la Insula iubirii. Foto: Antena 1/ Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Claudia de la Insula iubirii pare să fi practicat aceeași meserie din care Ema, partenera lui Răzvan, și-a câștigat banii în trecut!

Claudia de la Insula iubirii a practicat cea mai veche meserie din lume?

FANATIK prezintă noi dezvăluiri de-a dreptul fierbinți despre cele mai populare concurente din actualul sezon Insula iubirii! După ce ieri, 3 iulie 2023, am descoperit cu ce se ocupa Ema în trecut, astăzi trecem la un alt capitol și vă spunem că o altă concurentă, Claudia, s-ar fi întreținut din practici nu tocmai ortodoxe!

ADVERTISEMENT

Claudia Florescu a intrat la Insula iubirii, show prezentat de Radu Vâlcan, împreună cu iubitul ei, Bogdan Cîrlan. Tânăra s-a arătat destul de vehementă în legătură cu modul în care anumite persoane își câștigă existența.

Oficial, deranjată că iubitul ei a făcut videochat… dar ea ce a făcut?

După cum se știe deja, Claudia a declatat la Insula iubirii că nu i-a convenit foarte tare faptul că iubitul ei a făcut videochat, ba chiar că nu ar mai fi de acord niciodată cu așa ceva.

ADVERTISEMENT

Ei bine, discursul Claudiei, unul moralizator, pălește în fața propriilor acțiuni!  Viperele Vesele susțin că bruneta tatuată, care s-a prezentat în show ca antrenoare de fitness în Italia, s-a descurcat de minune fiind model OnlyFans.

Claudia de la Insula iubirii, în imagini de infarct pe internet

De altfel, FANATIK a intrat în posesia unor imagini la fel de explicite precum sunt cele cu Ema de la Insula iubirii, despre care am relatat de curând. Claudia s-a pozat în ipostaze fierbinți, demne să îi ademenească pe potențialii ei… pețitori!

ADVERTISEMENT

Claudia de la Insula iubirii a figurat ca model OnlyFans pentru o perioadă din viața ei, profilul ei fiind unul destul de explicit. Într-una dintre poze, aceasta își mângâie sânii generoși. Parcă așteaptă să fie răsfățați de privitori.

Într-o altă fotografie care a ajuns la FANATIK, tânăra își tratează admiratorii cu partea dorsală. Nu a ascuns, practic, niciun detaliu. Într-o altă imagine din cele care circulă cu ea, aceasta se joacă cu o anumită jucărie. Vorbim despre o jucărie care nu ar trebui să intre niciodată în mâinile unui copil.

ADVERTISEMENT

Claudia a renunțat la cariera din Italia pentru iubitul ei

În profilul de pe un site dedicat activităților specifice adulților, Claudia de la Insula iubirii nu își ascunde numele. Aceasta și-a păstrat adevărata identitate, semn că și-a asumat ceea ce a făcut în trecut. Mai precis, tânăra și-a pus numele Claudia Clody.

Iubita lui Bogdan Cîrlan era, așadar, o mică vedetă în comunitatea ei. Pe rețelele de socializare, aceasta postează content legat de sport și tatuaje. Claudia Florescu a locuit mulți ani în Italia, unde era antrenoare de fitness. S-a întors în țară pentru că inima ei bătea prea tare pentru bărbatul cu care a intrat la Insula iubirii, Bogdan.

”Da, e adevărat, am fost o perioadă model OnlyFans. Dar ocupația mea de bază este cea de antrenor de fitness, am și dovezi, am documente. Ca model OnlyFans așa am și început, pe fitness, dar nu se făceau bani și m-am adaptat. Oricum, din cauză că nu mai aveam timp, am renunțat la această activitate, am închis contul. Nici Bogdan nu mai practică videochat-ul. Eu am venit în România pentru el, lucrez și acum ca antrenor, am clientele mele”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Claudia Florescu, concurenta de la Insula Iubirii.

insula iubirii
Daria Cuflic, ispită la Insula iubirii. Foto: Antena 1

Ispita Daria, fostă videochatistă

Claudia și Bogdan sunt într-o relație de un an! Participarea la Insula iubirii a fost gândită de ea. Tânăra a vrut să se convingă dacă a făcut bine pentru că a renunțat la viața ei din Italia pentru partenerul ei.

Claudia și Ema nu sunt, însă, singurele participante de la Insula iubirii care și-au arătat corpul în toată splendoarea în fața internauților, pe bani! Și ispita Daria Cuflic a practicat videochatul în trecut, existând imagini explicite cu aceasta în timp ce își produce singură anumite plăceri!

ADVERTISEMENT