Life

S-au logodit Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu? Cum s-a fotografiat artista: “Se întâmplă”

S-au logodit Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu? Imaginea postată în mediul online de fosta concurentă de la Vocea României le-a dat fanilor de gândit.
15.02.2022 | 18:44
Sau logodit Ioana Ignat si Sebastian Dobrincu Cum sa fotografiat artista Se intampla
S-au logodit Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu? Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu și-au indus fanii în eroare, după ce artista a postat o fotografie cu un inel, dând de înțeles că ea și tânărul afacerist s-au logodit.

Cântăreața a adăugat și o descriere sugestivă în dreptul imaginii cu inelul de logodnă.

Fosta concurentă de la Vocea României și milionarul sunt împreună de mai bine de un an. Cei doi s-au îndrăgostit după ce au colaborat la videoclipul unei piese.

ADVERTISEMENT

S-au logodit Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu?

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu le-au dat internauților de înțeles că s-au logodit, chiar la o zi după Valentine’s Day. Cântăreața a postat o fotografie cu inelul, dar și o descriere interesantă.

“Se întâmplă 💍💒👰 ”, a scris Ioana Ignat pe Instastory, în dreptul imaginii cu inelul.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Sebastian Dobrincu a dezvăluit, tot prin intermediul unui story, că totul a fost o glumă, mai ales că informația logodnei a început să se răspândească pe internet.

“Ce repede au mușcat.”, a scris juratul de la Imperiul Leilor, făcând referire la știrile care au apărut la scurt timp după ce iubita lui s-a pozat cu inelul.

ADVERTISEMENT

“Gata gluma, nu mai preluați.”, a completat ulterior tânărul milionar. Totodată, Sebastian Dobrincu i-a anunțat pe fani că în curând va apărea o nouă melodie.

Ioana Ignat Sebastian Dobrincu
Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, adevărul despre inelul de logodnă. Sursa foto: Instagram

Rămâne de văzut dacă cei doi au făcut sau nu acest pas.

Ioana Ignat, despre relația cu Sebastian Dobrincu

La finalul anului 2021, Ioana Ignat a vorbit, în cadrul unui interviu, despre relația ei cu Sebastian Dobrincu. Fosta finalistă de la Vocea României este împreună cu afaceristul de mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

Au filmat împreună pentru videoclipul unei piese, dar se cunoșteau de dinainte.

“Anul trecIoana ut am filmat un videoclip împreună, la piesa ‘Inima naivă’, și anul acesta a fost lansat. Sper că a plăcut fanilor noștri. (…)

Noi ne știam de ceva timp, cu ceva vreme înainte, însă la filmările pentru videoclip s-a înfiripat ceva între noi. Atunci m-am îndrăgostit eu de el, nu știu el (râde).

Aproape un an de când suntem împreună.”, a declarat Ioana Ignat pentru click.ro.

Cântăreața a mai spus că vor mai exista și alte colaborări muzicale între ea și Sebastian Dobrincu în viitor. Anul trecut, cei doi tineri au fost despărțiți timp de câteva luni.

ADVERTISEMENT