Life
notix pixel id

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, din nou un cuplu. Cum au apărut cei doi tineri

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi tineri au mai acordat o șansă poveștii lor de dragoste la câteva luni de la despărțire.
29.11.2021 | 14:59
Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, din nou un cuplu. Cum au apărut cei doi tineri
Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, o nouă șansă. Cum s-au fotografiat cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață și tânărul în vârstă de 22 de ani au ajuns pe drumuri separate în urmă cu ceva timp, când cel din urmă a decis să revină în brațele fostei.

Relația dintre ei nu a durat prea mult, dar acum Sebastian Dobrincu și artista au revenit la gânduri mai bune. Așa drumurile lor au ajuns să se intersecteze din nou.

Ioana Ignat este în culmea fericirii de când iubește din nou, dovadă fiind chiar ipostaza în care s-a afișat cu partenerul ei de viață, în social media.

ADVERTISEMENT

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, o nouă șansă. Cum s-au fotografiat cei doi

„Un norocos și a lui jumătate”, a scris Sebastian Dobrincu în dreptul imaginii în care apare sărutându-se cu Ioana Ignat.

Cei doi au format un cuplu timp de patru luni, dar după alte cinci luni în care au stat despărțiți au realizat că le este mai bine unul lângă celălalt.

ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă și milionarul sunt mai fericiți ca niciodată, la fel și fanii lor care au reacționat într-un număr foarte mare. Internauții s-au bucurat să-i vadă împreună.

„Mă bucur pentru voi”, „Vă ador! Așteptam clipa asta”, „Asta da surpriză” sau „Sunteți făcuți unul pentru altul”, sunt doar câteva din reacțiile fanilor.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, piesă de dragoste împreună

Deși povestea de dragoste din Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu a fost una de scurtă durată, cântăreața tot a ajuns să sufere.

Melodia „Inimă naivă” redă cu exactitate ce simte un om după despărțire, chiar dacă la momentul lansării cei doi erau la începutul relației.

ADVERTISEMENT

„Împreună cu Ioana și întreaga echipă am reușit să creăm o poveste frumoasă și sinceră, bazată pe ceva ce toți trăim cel puțin o dată în viață – a iubi naiv, fără prejudecăți.

Lucrăm de aproape un an la această piesă. Am făcut mii de modificări până ne-am convins că transmite emoția potrivită”, declara artistul pentru avantaje.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri