Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Să ia titlul de antrenor emerit. El e Ferguson din sufragerie!” Fostul adversar al FCSB, laude tari pentru Gigi Becali. „Titlul e jucat”

Gigi Becali este lăudat pentru prestația entuziasmantă a FCSB-ului din acest sezon. Un fost rival a rostit cuvinte frumoase la Fanatik SuperLiga.
29.01.2024 | 12:15
Sa ia titlul de antrenor emerit El e Ferguson din sufragerie Fostul adversar al FCSB laude tari pentru Gigi Becali Titlul e jucat
„Să ia titlul de antrenor emerit. El e Ferguson din sufragerie!” Fostul adversar al FCSB, laude tari pentru Gigi Becali. „Titlul e jucat”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB e dezlănțuită în acest sezon. Liderul din SuperLiga are cel mai bun atac și cea mai bună apărare din campionat (45-20) și un avans de 11 puncte. Roș-albaștrii sunt considerați deja campioni de către Adrian Porumboiu.

Gigi Becali, comparat cu Ferguson. FCSB e considerată deja campioană de către un fost rival

Adrian Porumboiu e convins după victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0: FCSB e deja campioană. Fostul mare arbitru și patron al Vasluiului a avut cuvinte de laude și pentru Gigi Becali, pe care îl compară cu Sir Alex Ferguson.

ADVERTISEMENT

„Domne, până ia titlu, trebuie să primească un alt titlu. De cel mai bun antrenor. Detașat, de departe! Să iei atâtea puncte, să-i bați pe toți din sufragerie? Ar trebui să ia lecții restul.

Să nu mai stea pe bancă. Să stea acasă frumos, picioarele în apă caldă, cu un strop de șampanie și poate sunt mai inspirați. Domnul Becali trebuie să primească titlul de antrenor emerit.

ADVERTISEMENT

Păi dacă îi bate pe toți de acasă? Vă dați seama dacă s-ar duce să și stea pe bancă?(n.r. – O să ia Champions League) Vai de mine…”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede exclusiv pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

Porumboiu: „Nu îl bate nimeni!”

Jocul entuziasmant al FCSB-ului de pe „Ion Oblemenco” a stârnit aplauze din parte foștilor jucători ai Stelei Vivi Răchită și Adrian Ilie. Liderul din SuperLiga e comparat cu Steaua.

ADVERTISEMENT

„O să fie noul antrenor al lui Manchester United. Că și așa vrea el să-i bată pe Barcelona”. „Ferguson din sufragerie”, au adăugat Adrian Ilie, respectiv Horia Ivanovici.

„Nu ai ce să-i zici. Omul anunță, spune echipa dinainte, nu sunt surprize. Pe mine mă amuză gesturile lui Charalambous. El poate să dea din mâini cât o da, poate să și zboare, dar decizia vine din sufragerie. Nu urmează să se întâmple ce le spune. Se întâmplă ce le spune Gigi.

ADVERTISEMENT

E transparent. Spune ‘Așa joc, hai băteți-mă’. Și nu îl bate nimeni. Campionatul e jucat. Păi la atâtea puncte? Era jucat la 2-3 puncte, dar acum?”, a mai spus fostul mare arbitru.

Adrian Porumboiu: “Gigi Becali MERITA TITLUL DE ANTRENOR EMERIT

ADVERTISEMENT