Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„La Craiova am văzut ADN-ul Stelei. Poate să zică fiecare ce vrea” Vivi Răchită și Adi Ilie, entuziasmați după Universitatea – FCSB 0-3

FCSB a fost lăudată de Vivi Răchită și Adrian Ilie. Pe foștii steliști i-a impresionat succesul la scor de neprezentare cu Universitatea Craiova.
29.01.2024 | 11:30
La Craiova am vazut ADNul Stelei Poate sa zica fiecare ce vrea Vivi Rachita si Adi Ilie entuziasmati dupa Universitatea  FCSB 03
„La Craiova am văzut ADN-ul Stelei. Poate să zică fiecare ce vrea” Vivi Răchită și Adi Ilie, entuziasmați după Universitatea – FCSB 0-3. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut show total pe „Ion Oblemenco” și a demolat-o pe Universitatea Craiova, scor 3-0. Evoluția liderului din SuperLiga a reamintit de marea echipă a Stelei la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30, exclusiv pe FANATIK.RO.

FCSB, ca Steaua în vremurile bune! Vivi Răchită și Adi Ilie, laude uriașe după 3-0 cu Universitatea Craiova

FCSB a continuat forma bună și a obținut un succes de răsunet în a doua etapă din 2024. După 4-0 cu UTA, pentru roș-albaștrii a urmat o nouă victorie categorică, scor 3-0, pe terenul Universității Craiova. Olaru, din penalty, Coman și Miculescu au adus cele trei puncte pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

„Aseară am văzut ADN-ul Stelei. Poate să spune oricine, orice. Aseară am văzut Steaua. Aseară FCSB a fost Steaua. S-a dus pe un teren cu ostilitate și a subordonat Craiova”, a declarat Vivi Răchită, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Cred că a fost cel mai ușor meci din campionatul ăsta pentru FCSB”, a adăugat „Cobra” Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

„Ce îi reproșez lui Rotaru. Petev a fost cu mine și Stoichiță la Litex. Dă-ne, bă, un telefon să îți spunem și noi. Te ajutăm. E 100% înfrângerea lui Ivailo. La pauză și-a dat seama că a greșit, a încercat să repare, dar era prea târziu.

Dincolo, Gigi ce a făcut? Avea 1-0. A zis ‘Hai să îmi securizez victoria cu Crețu. Îl scot pe Phelipe și o să-i prind pe contraatac’. Și s-a termiant 3-0. Deci dincolo a fost subordonare totală, aici a fost zacuscă ce a jucat Petev. I-a mâncat FCSB la micul dejun”, a mai spus Răchită.

ADVERTISEMENT

„Meciul s-a jucat în primele 15-20 de minute. Atunci și-au dat seama (n.r. – Universitatea Craiova) că n-au nicio șansă”, a completat Ilie.

Horia Ivanovici: „O luptă cu un taur furios, din ce în ce mai furios. I-au pus la colț!”

FCSB are acum un avans de 16 puncte față de Universitatea Craiova, care e în pericol să rateze play-off-ul. Roș-albaștrii au 11 puncte față de Rapid și 14 față de CFR Cluj și Farul.

ADVERTISEMENT

„O prestație de echipă solidă a FCSB-ului, care arată din ce în ce mai bine. Nicio șansă pentru Universitatea Craiova, senzația mea că a fost o luptă inegală între un taur furior și din ce în ce mai furios, mai frustrat, mai haotic și mă refer la jucătorii Universității Craiova și un toreador din ce în ce mai stăpăn pe el, mă referi aici la FCSB.

Bineînțeles până la urmă, așa cum se întâmplă toreadorul a câștigat. A înfipt și trei țepușe care au fost și decisive și au răpus taurul din Bănie. Una dintre prestațiile cele mai modeste ale Universității Craiova, care evident doar printr-un miracol s-ar mai putea gândi la titlu.

„De partea cealaltă, un FCSB tot mai puternic, un FCSB care are aproape același 11 în ultimele partide, foarte mici modificări și asta se vede extrem de tare. Un FCSB care a jucat din ce în ce mai cu calm, stapână pe ea, o echipă care în momentul de față este la ani lumină de locul 2 de CFR, care joacă cu Voluntari”, a spus și Horia Ivanovici.

ANALIZA U Craiova - FCSB 0-3 | De ce A FOST SURCLASATA Craiova de FCSB | Ce GRESELI a facut Petev

ADVERTISEMENT
Tags: