Life

Sabina, fiica lui Oreste Teodorescu, siluetă impecabilă: ”Încerc să mănânc echilibrat”

Sabina, fiica lui Oreste Teodorescu, în formă maximă. Ce face pentru a arăta extraordinar după ce a devenit mamă pentru prima oară.
01.01.2023 | 19:51
Sabina fiica lui Oreste Teodorescu silueta impecabila Incerc sa mananc echilibrat
Sabina, fiica lui Oreste Teodorescu, în formă maximă. Ce face pentru a arăta extraordinar. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 27 de ani are o siluetă impecabilă, după cum se poate observa din imaginile pe care le împărtășește cu oamenii de pe social media. Frumoasa șatenă încearcă să mănânce foarte echilibrat și sănătos.

Sabina, fiica lui Oreste Teodorescu, în formă maximă. Ce face pentru a arăta extraordinar

Fiica lui Oreste Teodorescu s-a căsătorit în anul 2017, iar un an mai târziu a devenit mamă pentru prima oară. Igor, fiul său, o împlinește și îi aduce numeroase bucurii, Sabina având grijă și de felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Tânăra este atentă la produsele alimentare pe care le consumă și face zilnic mișcare, fie că este vorba de pilates sau de faptul că merge pe jos, la o plimbare. Anul acesta i-ar plăcea să descopere mai multe locuri.

„Inițial, am urmat un deficit caloric, lucru pe care îl fac și acum, uneori, când simt că pun kilogram în plus.

ADVERTISEMENT

Încerc să mănânc echilibrat și să fac 10.000 de pași pe zi, mă mint că fac pilates în casă uneori, dar mai mult pentru starea de spirit.

Mi-ar plăcea să călătoresc mai mult. Să cunosc cât mai mulți oameni, cât mai multe obiceiuri. Să văd locuri frumoase”, a spus Sabina Teodorescu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Sabina Teodorescu, despre tatăl său și relația cu nepotul

Sabina Teodorescu consideră că soțul său, Adi, și fiul său, Igor, sunt cei mai buni prieteni ai său. Micuțul este foarte blând, cuminte, iubitor și amuzant și are o legătură specială cu bunicul său, renumitul Oreste Teodorescu.

Fostul prezentator tv e foarte implicat în creșterea băiețelului. De asemenea, și mama tinerei, Liliana, joacă un rol important și o ajută atunci când simte nevoia să petreacă mai mult timp alături de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Cât despre renumitul jurnalist, șatena a mărturisit că-și ocupă timpul cu scrisul după ce a renunțat la aparițiile pe sticlă. În prezent, vedeta are și alte activități și a investit într-o terasă din Vama Veche.

ADVERTISEMENT