Life

Oreste Teodorescu face bani la mare. Cu ce se ocupă după ce a renunțat la televiziune

Oreste Teodorescu a lucrat mult timp în televiziune. Foarte mulți oameni îl cunosc de pe micul ecran, dar de când s-a retras din lumina reflectoarelor, se știu puține lucruri despre el.
30.07.2022 | 18:25
Oreste Teodorescu face bani la mare Cu ce se ocupa dupa ce a renuntat la televiziune
Oresteși soția lui au intrat în afaceri. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Într-un interviu mai vechi, Oreste a declarat că a renunțat la cariera din televiziune și că s-a concentrat pe un alt domeniu, unul care să îi aducă alte surse de venit. Potrivit informațiilor din presă, Oreste susține că el nu crede că va mai reveni vreodată în televiziune. Dar vorba aceea, niciodată să nu spui niciodată.

Oreste Teodorescu câștigă bani pe litoral

Nu mai este un secret că Oreste Teodorescu, care a fost cercetat penal, după ce a fost prins drogat la volan, a investit în urmă cu ani buni, într-o locație din stațiunea Vama Veche.

ADVERTISEMENT

Mai mult, chiar fostul om de televiziune și soția sa se ocupă de această afacere, care pare a fi profitabilă pentru ei.

Oreste și soția sa, Liliana au devenit patronii terasei Molotov din  cunoscuta stațiunea de pe litoralul Mării Negre. După ce a renunțat la televiziune, Oreste a pus umărul alături de soția lui, ca afacerea de familie să meargă așa cum trebuie și să le audă bani în conturi.

ADVERTISEMENT

Fostul om de televiziune a mai recunoscut că împreună cu soția au decis să pornească o astfel de afacere pentru a înțelege mai bine generația fiicei lor, dar și pentru a fi mai aproape de aceasta.

Oreste vrea să părăsească România

Jurnalistul Oreste Teodorescu (46 de ani) a surprins pe toată lumea. Cu ceva timp în urmă, el a luat o decizie radicală și spune vrea să plece din țară în următorii ani.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator de televiziune a făcut acest anunț surprinzător în mediul online și a explicat de ce vrea să părăsească România.

Celebru pentru emisiunea lui intitulată “Codul lui Oreste”, jurnalistul și-a exprimat dezamăgirea în legătură cu politicienii din România și ar vrea să plece până în anul 2024.

ADVERTISEMENT

Anunțul jurnalistului i-a luat prin surprindere pe cei care îl urmăresc de ani de zile și care știu ce om luptător este el. Totuși, postarea făcută de  Oreste a primit sute de comentarii și like-uri din partea internauților.

ADVERTISEMENT
Tags: