Sport

„Sabotaj mare pe ea!”. Dragomir nu are niciun dubiu în „cazul Simona Halep”

Simona Halep a șocat tenisul internațional în momentul în care a fost depistată cu substanțe interzise în corp. Fostul număr 1 mondial neagă acuzațiile și se luptă până la capăt pentru dreptate.
15.09.2023 | 10:10
Sabotaj mare pe ea Dragomir nu are niciun dubiu in cazul Simona Halep
Dumitru Dragomir acuză jocuri de culise în cazul de dopaj al Simonei Halep. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După mai bine de un an de la startul anchetei, Simona Halep a fost suspendată timp de 4 ani din cauza dopajului. Dragomir nu crede că verdictul este unul corect și se pune de partea Simonei în scandalul care a cutremurat tenisul mondail. Dacă decizia nu se schimbă, este sfârșitul carierei pentru Halep.

Simona Halep a primit 4 ani de suspendare

“Am înțeles acum că i-a luat din firele de păr și nu ar avea nimic, acolo se vede. Mai nou acum, iar acolo se vede și cantitatea, în firul de păr se vede tot. Eu o cunosc foarte bine și pe ea și pe părinții ei. Bag mâna în foc că e nevinovată.

ADVERTISEMENT

Sau, sabotaj mare. Sabotaj mare pe ea, ține minte ce spun. A deranjat foarte multe sportive din America. D-aia revendică titlul de acum mulți ani, Serena. Nu am rămas mască, mă așteptam. Toată lumea zice… e româncă ce sa mai zicem suntem spaima lor. 

Ne calcă în picioare pe unde suntem toată lumea. Nici nu contăm ca români. Asta era miza. E un exemplu. Nu puteau să dea o americancă, a dat o româncă, gata. Fostă locul 1 în lume atâtea săptămâni. Au curățat-o ce să mai. S-ar putea să-i dea doi ani și tot e terminată”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir acuză jocuri de culise în cazul de dopaj al Simonei Halep

Fostul președinte al LPF acuză jocuri de culise în cazul suspendării lui Halep. Serena Williams, una din cele mai vehemente voci ale acestui scandal, nu este văzută cu ochi buni de Dumitru Dragomir. Serena i-a pus gând rău Simonei după ce aceasta a semnat cu fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou.

“Să pleci de la 0 și să mai vii pe turnantă a fost un singur caz în lume. Asta cu săraca nu merge, ci bogata. Nici dacă recunoaște peste 5 ani nu e de condamnat. Pentru bani faci și pe dracu. O fi greșit, dar eu zic că a fost din altă parte sabotajul. N-are ea studiile necesare să folosească astfel de medicamente.

ADVERTISEMENT

Dar dacă i-a băgat cineva? Dacă a deranjat pe cineva? Era sperietoare. Le bătea pe toate. Eu așa rămân. Rămân un țăran român. Nu îmi bag în cap așa ceva, că s-ar fi dopat. Că ar fi dezamăgirea prea mare. Nu cred. Înseamnă atunci că s-a înconjurat de niște non-valori. S-a înconjurat de oameni cărora le-a plăcut doar banul.

Eu am încredere. Este o doamnă, va rămâne o doamnă în tenisul românesc cu performanțe neîntâlnite in tenisul feminin. La bărbați l-am avut pe Ilie Năstase. Mai lăsați-mă cu rușinea asta. Rămâi rușinos cu 40 de milioane de euro, ia cu apă”, a spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ este o emisiune realizată de HORIA IVANOVICI cu fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir. Show-ul se transmite în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15. Reluarea are loc miercuri, pe Youtube și Facebook.

Dragomir o apara pe Simona

ADVERTISEMENT