Life

Sacrificiile pe care Neti Sandu le face de dragul carierei. Câte ore doarme pe noapte vedeta Pro TV

O țară întreagă o urmărește zilnic la televizor, dar cât de încărcat este, de fapt, programul lui Neti Sandu? Celebrul astrolog de la Pro TV a dezvăluit că de multe ori doarme doar patru ore pe noapte.
27.08.2022 | 11:35
Sacrificiile pe care Neti Sandu le face de dragul carierei Cate ore doarme pe noapte vedeta Pro TV
Neti Sandu a dezvăluit cum arată o zi din viața sa. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Neti Sandu se numără printre cei mai celebri astrologi din România. Apare zilnic la Pro TV și mulți îi ascultă previziunile. Totuși, programul său nu este unul ușor. Vedeta a mărturisit că are nopți în care nu doarme decât patru ore.

Cum arăta programul lui Neti Sandu. Celebrul astrolog de la Pro TV a dezvăluit că nu apucă să se odihnească prea mult

Neti Sandu a explicat cum arată zi obișnuită din viața sa. Celebrul astrolog de la Pro TV a mărturisit că are un program încărcat, care pentru mulți ar putea părea dificil de urmat.

ADVERTISEMENT

„La 02:00 mă trezesc! Eu încerc să dorm pe la 21:00, dar nu pot și adorm că mă prinde câte un film, mă mai uit și dorm cam patru ore pe noapte. După aceea, încerc să mai recuperez în weekend”, a declarat Neti Sandu pentru CanCan. 

Totodată, Neti Sandu a dezvăluit că uneori mai doarme la prânz, dar că acest lucru se întâmplă rar, deoarece are multe lucruri de făcut.

ADVERTISEMENT

„Mă trezesc, fac cafea, las apa să curgă o mie de ani până se încălzește și după aceea fac duș. După aceea beau cafeaua, după aceea vine mașina și mă duc în Pro. Treaba de redacție o fac prin telefon, Whatsapp, copy-paste și așa mai departe”, a mai spus astrologul.

De altfel, Neti Sandu a vorbit și despre părul său. De-a lungul timpului, vedeta Pro TV a avut de suferit deoarece oamenii au considerat că poartă perucă.  

ADVERTISEMENT

„Mă duc, mă fardez, după aceea vine cineva la păr, mă aranjează la păr, care e natural, observați! E pe bune! Asta fac, la ora 06:00 se încheie și intrăm în emisie!”, a declarat Neti Sandu.

Crede Neti Sandu în compatibilitatea dintre zodii?

În ciuda meseriei sale, Neti Sandu a susținut că nu crede în compatibilitatea dintre zodii, deoarece la mijloc se pot afla mai multe aspecte, precum ascendentul, și că nu își ghidează viață după aceste lucruri.

ADVERTISEMENT

„Poate ascendentul se asortează cu zodia sau zodia cu zodia sau ascendentul cu ascendentul. Sunt foarte multe lucruri care contează!”, a afirmat Neti Sandu.

ADVERTISEMENT
Tags: