Sport

Sadio Mane și-a ajutat din nou orașul natal! Starul senegalez a construit un stadion în locul unei băltoace. Foto

Sadio Mane este recunoscut pentru gesturile caritabile pe care le face în orașul natal. Recent, starul senegalez a construit un stadion din banii proprii.
05.01.2024 | 16:40
Sadio Mane sia ajutat din nou orasul natal Starul senegalez a construit un stadion in locul unei baltoace Foto
Stadio Mane a construit un stadion din banii proprii în orașul natal din Senegal. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Sadio Mane a profitat de perioada de pauză din Arabia Saudită și a mers în orașul natal Bambali, Senegal. Starul celor de la Al-Nassr nu a fost în vacanță, ci a inaugurat un stadion nou din banii proprii, potrivit presei locale.

Sadio Mane și-a ajutat din nou orașul natal! Starul senegalez a construit un stadion în Bambali

Sadio Mane, renumit pentru performanțele înregistrate în tricoul lui Liverpool, s-a transferat în vara anului trecut în Arabia Saudită, la Al-Nassr. Atacantul senegalez este recunoscut pentru că își ajută extrem de mult țara, în special orașul natal Bambali.

ADVERTISEMENT

Fostul star al lui Liverpool și Bayern Munchen a inaugurat un stadion nou în Bambali. „Sunt foarte fericit să fiu astăzi aici și să vă urez bun venit în orașul meu natal Bambali, unde a început totul. 

Stau aici cu mândrie și bucurie pe acest stadion de fotbal care îndeplinește standardele FIFA. Asta înseamnă mult pentru mine”, a declarat Sadio Mane, la inaugurarea noii arene.

ADVERTISEMENT

Sadio Mane a construit un stadion în locul unei băltoace

În urmă cu aproximativ doi ani, Sadio Mane a fost văzut jucând pe același teren, însă condițiile erau cu totul altele. Pe o ploaie noroioasă, starul lui Al-Nassr a jucat fotbal în orașul natal în timpul unei vizite în extrasezon.

Facilitatea construită de Sadio Mane se numește Stade De Bambali și a fost admirată de publicul larg în cadrul unei ceremonii de prezentare la care au participat personalități marcante din Senegal.

ADVERTISEMENT

În total, Sadio Mane a alocat deja peste jumătate de milion de euro pentru construirea unor facilități în Bambali. Orașul natal al starului senegalez are aproximativ 2.000 de locuitori. „Acest stadion este pentru tine. Dezvoltă-ți talentul, trăiește-ți visele și depășește-te pe tine însuți”, a spus Mane.

Gestul lui Sadio Mane a stârnit aplauze pe întreg continentul african. Pe lângă stadion, atacantul lui Al-Nassr a contribuit la dezvoltarea mai multor școli, spitale și resurse esențiale în Senegal.

ADVERTISEMENT

Sadio Mane se pregătește pentru Cupa Africii pe Națiuni care va avea loc în perioada 13 ianuarie – 11 februarie. Fiecare familie din Bambali primește o alocație lunară de 70 de euro, potrivit presei din Grecia.

ADVERTISEMENT