Sport

Safranko aproape de FCSB, așa cum FANATIK a anunțat! Ce se întâmplă zilele următoare cu atacantul

Pavol Safranko este aproape de FCSB, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Atacantul i-a promis lui Gigi Becali că va deveni liber de contract și are șanse mari să semneze cu roș-albaștrii.
14.08.2022 | 17:02
Safranko aproape de FCSB asa cum FANATIK a anuntat Ce se intampla zilele urmatoare cu atacantul
Gigi Becali, aproape să îl semneze pe Pavol Safranko. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB continuă campania de achiziții. Nicolae Dică a declarat la finalul meciului cu Dunajska Streda din Conference League că vor mai veni jucători, iar unul dintre posturile pe care vrea să le acopere este cel de atacant.

Safranko aproape de FCSB, așa cum FANATIK a anunțat! Ce i-a transmis lui Gigi Becali

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, atacantul Pavol Safranko este aproape de a semna cu FCSB. Atacantul i-a promis lui Gigi Becali că va deveni liber de contract în câteva zile și sunt șanse mari ca acesta să semneze.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii nu sunt la prima încercare de a-a aduce pe Safranko în această vară. FANATIK a scris despre faptul că afacerea a picat deoarece fotbalistul mai avea doi ani de contract cu sud-africanii, iar FCSB nu voia să plătească o sumă de transfer către Mamelodi Sundwons.

Presa din Africa de Sud anunță ruptura dintre Safranko și Mamelodi Sundowns

Dar, această problemă este pe cale să se rezolve. Publicația SABC Sport scrie că Mamelodi Sundowns se va despărți de Pavol Safranko în următoarele zile, existând informații că slovacul nu a fost trecut pe lista echipei pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Motivul ar fi reprezentat de o regulă din Africa de Sud, care le permite cluburilor să aibă doar cinci străini în lot, iar Safranko nu se află printre aceștia. Antrenorul lui Sundowns a oferit o declarație prin care lasă să se înțeleagă că atacantul nu va continua:

“În ceea ce îl privește pe Safranko, clubul va face anunțuri. Profilul clubului nostru s-a schimbat puțin. Și sunt anumite lucruri… dar nu pot să spun nimic acum, clubul va anunța”, a fost declarația evazivă oferită de Rulani Mokwena, antrenorul lui Mamelodi Sundowns.

ADVERTISEMENT

Pavol Safranko, vândut cu 700.000 de euro de Sepsi!

Pavol Safranko este un atacant slovac în vârstă de 27 de ani care a jucat la Sepsi Sfântu Gheorghe între 2019 și 2021. A fost adus de la Aalborg pentru 125.000 de euro și vândut pe un profit frumos în Africa de Sud.

Mamelodi Sundowns a plătit 700.000 de euro pentru atacantul slovac. În stagiunea precedentă, Safranko a evoluat în 29 de meciuri reușind să marcheze 9 goluri pentru sud-africani, echipă alături de care a câștigat patru trofee.

ADVERTISEMENT

Dacă va semna cu FCSB, Pavol Safranko va întări compartimentul ofensiv al vicecampioanei, acolo unde Nicolae Dică îi mai are la dispoziție pe Bogdan Rusu, Ianis Stoica și Andrei Dumiter.

  • 27 de ani are Pavol Safranko
  • 800.000 de euro este cota de piață a atacantului slovac

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Chindia Târgoviște. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT