Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Safta l-a așteptat la cotitură pe Niță după Rapid – FC Voluntari 1-2. Ce i-a cântat în direct

Gabi Safta nu îl lasă pe Robert Niță să uite forma actuală a celor de la Rapid. Giuleștenii nu au mai bătut pe nimeni din noiembrie și au coborât pe locul 4 în clasament.
12.12.2023 | 07:11
Safta la asteptat la cotitura pe Nita dupa Rapid  FC Voluntari 12 Ce ia cantat in direct
MOMENT FABULOS Gabi Safta - Robert Nita, dupa Rapid - FC Voluntari 1-2. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, atmosfera a devenit plină de haz în momentul în care Gabi Safta a ținut să îi amintească lui Robert Niță de înfrângerea suferită de echipa sa de suflet. Cu un zâmbet pe buze, el a repetat melodia cântată de galeria Rapidului la eșecul cu Voluntari.

Gabi Safta i-a cântat lui Robert Niță

“Viața mea este alături de Voluntari. Viața mea este alături de Voluntari. Viața mea este alături de Voluntari. Te salut, Robert. Viața mea este alături de Voluntari”, a cântat, în glumă, Gabi Safta, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Într-o notă glumeață și plină de spirit competitiv, Robert Niță a replicat cu umor, comparând maniera de a cânta a lui Safta cu modul în care echipa respectivă a jucat în meciul împotriva Rapidului. Valeriu Răchită a completat atmosfera și s-a aliat cu Robert Niță în acestă confruntare.

“Cânți la fel de fals cum au jucat contra Rapidului băieții ăia cu care ții tu”, a fost replica lui Robert Niță, completat de Valeriu Răchită: “Vezi că e viața mea mi-o împart alături de Voluntari”. Adrian Ilie a ținut, la rândul său, să adauge o completare: “Îi zic și eu ceva lui Robert, de la meciul cu Steaua nu au mai câștigat niciun meci”.

ADVERTISEMENT

Rapid se află într-o criză de formă

Adrian Ilie nu a ratat ocazia de a contribui la schimbul de replici, aducând în discuție seria de rezultate nefavorabile ale echipei Rapid, menționând că de la meciul cu Steaua, aceștia nu au mai reușit să câștige niciun alt meci.

Meciul cu Voluntari a adus o nouă înfrângere pentru formația lui Bergodi. Rapid a pierdut cu 1-2 duelul de pe teren propriu. Nemec și Ricardinho au înscris pentru oaspeți în minutele 66, respectiv 73. În urma acestui rezultat, Voluntari a urcat pe locul 9 în clasament.

ADVERTISEMENT

Singurul gol pentru giuleșteni a fost înscris de Papeau. Seria slabă de rezultate a dus Rapidul pe locul 4 în clasament, după patru partide consecutive fără victorie. Ultima lor victorie a fost în meciul contra FCSB-ului, câștigat cu scorul de 2-1.

Gabi Safta a contribuit la atmosfera de glumă, intrând în direct și interpretând melodia fredonată de galeria Rapidului în timpul meciului pierdut contra echipei Voluntari. Fanii guleșteni sunt supărați pe echipă după serie de rezultate dezamăgitoare din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial

Gabi Safta a glumit cu Robert Nita

ADVERTISEMENT