Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Angelescu a vorbit sincer despre reacția fanilor Rapidului care i-au făcut mercenari pe jucători

Rapid nu se regăsește de la victoria din derby contra FCSB-ului. Formația lui Bergodi a înregistrat patru partide consecutive fără victorie, iar suporterii și-au pierdut răbdarea.
09.12.2023 | 13:10
Angelescu a vorbit sincer despre reactia fanilor Rapidului care iau facut mercenari pe jucatori
„Sunt de acord cu SUPARAREA SUPORTERILOR!”. Reactia conducerii Rapidului dupa protestul fanilor. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid și-a pus suporterii în cap după ce nu a reușit să își continue parcursul în Cupa României. Trupa lui Bergodi a remizat pe teren propriu contra CFR-ului și a ratat șansa de trece de faza grupelor. Dezamăgirea este cu atât mai mare în condițiile în care giuleștenii aveau ca obiectiv câștigarea competiției.

Suporterii Rapidului pun presiune pe jucători

“Ce părere aveți de reacția suporterilor? Care i-au făcut mercenari pe jucători, i-au înjurat, i-au contestat? Nu a fost prea mare fericirea”, a fost întrebarea pe care moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici, i-a adresat-o lui Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

“Nu sunt ok cu nimic când se înjură pe cineva. Din punct de vedere al reacției, mă refer la mesaj, normal că nu e ok, dar să fim serioși, a fost o dezamăgire foarte mare. Știm că Rapid este obișnuită să meargă cât mai departe în Cupa României.

Și este al doilea an în care ieșim din grupe. Trebuie să îi înțelegem, nu are cum să fie pe placul lor mai ales că am anunțat că este un obiectiv. Sunt de acord cu supărarea lor. E normal, poate la nervi puteau să fie mai diplomați, dar îi înțeleg, am declarat că vrem să câștigăm Cupa României și nici nu am ieșit din grupă”, a declarat Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

Rapid se va întări în pauza competițională

Lipsa de rezultate a Rapidului obligă conducerea să caute întăriri în pauza competițională. Din păcate pentru giuleșteni, Bergodi nu a reușist să găsească soluții eficiente în urma accidentărilor lui Rrahmani și Petrila. În urma ultimelor rezultate, Rapid a pierdut poziția a 3-a în Superliga.

“Nu sunt probleme cu salariile la Rapid. Sunt de foarte mult timp la zi, nu cred că se pune problema de rezultat. Avem discuții cu Cristiano Bergodi, dar primul cu care vorbește este Daniel Niculae. Nu a venit să ne ceară 5-6 jucători, avem o strategie comună a clubului”, a punctat Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

“Asta vroiam să vorbesc cu tine, Victor, pentru că ne cunoaștem și știu că stai tot timpul și cauți jucători. Deci jucătorii care vor veni la Rapid vor veni la cererea și profilul jucătorilor pe care îi vrea Cristiano Bergodi.”, a spus Valeriu Răchită.

“Normal, el este primul care ne spune ce fel de jucător își dorește. Bergodi face parte din tot acest proces. Ne cere, e normal că ne spune care sunt pozițiile deficitare, noi venim cu anumite soluții, iar împreună alegem jucătorii”, a completat Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Angelescu intelege supararea suporterilor

ADVERTISEMENT