Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Săgeți către Mihai Rotaru! „Edi Iordănescu s-a rugat de Ivan, de Mitriță, dar știau că sunt apărați de șefu’”

Aurel Țicleanu, fostul jucător al celor de la Universitatea Craiova, a aruncat cu săgeți către Mihai Rotaru și modul în care acesta își apără jucătorii în mod distructiv.
07.04.2024 | 15:45
Sageti catre Mihai Rotaru Edi Iordanescu sa rugat de Ivan de Mitrita dar stiau ca sunt aparati de sefu
Aurel Țicleanu, despre Rotaru, Ivan și Mitriță. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vicepreședintele Comisiei Tehnice de la Federația Română de Fotbal este de părere că patronul oltenilor nu procedează bine în relația cu jucătorii, motiv pentru care aceștia nu își ating potențialul maxim. Astfel că Aurel Țicleanu a aruncat cu săgeți către Mihai Rotaru pe acest subiect.

Aurel Țicleanu, săgeți către Mihai Rotaru!

Aurel Țicleanu a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și nu a ezitat să arunce cu săgeți către Mihai Rotaru. Fostul jucător al Universității Craiova este de părere că patronul oltenilor greșește foarte mult în relația sa cu fotbaliștii, motiv pentru care aceștia nu dau un randament foarte bun.

ADVERTISEMENT

Totodată, vicepreședintele Comisiei Tehnice de la FRF crede că patronul ar trebui să vorbească mai puțin, iar jucătorii și antrenorii să fie cei care ies în prim-plan. Fostul component al Craiovei Maxima a mai spus că nu crede că formația lui Rotaru va prinde cupele europene.

“La vorbe suntem tari, campioni de mult. Domne, lasă lucrurile să treacă ușor și lasă oamenii care se pricep. Nu înțeleg de ce trebuie să apară tot timpul patronul să dea interviuri.

ADVERTISEMENT

Nu cred că la Real Madrid sau la Barcelona se întâmplă lucrurile astea sau oriunde în lume. Trebuie să vorbească protagoniștii. Trebuie să vorbească jucătorii sau antrenorii. 

Ar putea Universitatea Craiova să prindă cupele europene, dar nu îi văd făcând lucrul ăsta. Mă deranjează că nu îți ajută jucătorii emblematici, care la un moment dat erau succesibili să facă parte din echipa națională”, a spus Aurel Țicleanu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Edi Iordănescu s-a rugat de Ivan, de Mitriță, dar știau că sunt apărați de șefu'”

Aurel Țicleanu este de părere că jucători ca Ivan sau Mitriță nu au făcut pasul la echipa națională pentru că au fost prea mult protejați de Mihai Rotaru și nu au reușit să dea maximul. Oficialul FRF susține că Edi Iordănescu a discutat cu cei doi atacanți ai oltenilor, înainte de meciurile României.

“Strigau sus și tare ‘Cum să nu îl iei pe Ivan și pe Mitriță’, la națională. Dar uită-te. Ești mulțumit de ceea ce fac copiii ăștia. Eu cred că atunci când îl împingeau pe Ivan la echipa națională nu era nici 50% din potențialul lui. Asta era problema. Nu trebuie să pui presiunea pe selecționer. El a reușit calificarea și fără Mitriță.

ADVERTISEMENT

Mitriță trebuie să arate și să joace de două ori mai bine. Dacă cineva trebuie să schimbe atitudinea sunt jucătorii de la echipă. Antrenorii nu au ce să facă, pentru că îi schimbă mereu. Că ei nu se pricep.

Primii care ar trebui, de fapt, să își schimbe atitudinea sunt patronii. Rezultatele lui Edi Iordănescu îi dau dreptate. S-a calificat fără el. Edi s-a rugat și de Ivan și de Mitriță, dar ei erau apărați de șefi și nu mai munceau. 

Rotaru l-a avut pe Rădoi și l-a dat afară, pentru că i-a apărat pe jucători. Acolo patronul face regulile și jucătorul are mereu dreptate. Patronul când se uită la jucător vede doar un sac de bani. Nu te poți atinge de sacul lui de bani”, a mai spus fostul jucător al Universității Craiova, la FANATIK SUPERLIGA.

Aurel Țicleanu, atac frontal către Rotaru și Mititelu: "Nu au ce căuta la Craiova"

ADVERTISEMENT