Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Țicleanu îi vrea plecați de la Craiova și pe Rotaru, și pe Mititelu. „Nu au ce căuta niciunul. Băiatul îi spune lui tac-su că nu se pricepe!”

Aurel Țicleanu a luat foc după sferturile de finală din Cupa României Betano. Legenda din Bănie îi vrea plecați de la Craiova pe Mihai Rotaru, dar și pe Adrian Mititelu.
05.04.2024 | 13:25
Ticleanu ii vrea plecati de la Craiova si pe Rotaru si pe Mititelu Nu au ce cauta niciunul Baiatul ii spune lui tacsu ca nu se pricepe
Țicleanu îi vrea plecați de la Craiova și pe Rotaru, și pe Mititelu. „Nu au ce căuta niciunul. Băiatul îi spune lui tac-su că nu se pricepe!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Atât FC U Craiova 1948, cât și Universitatea Craiova au fost eliminate din Cupa României Betano de către FC Voluntari, respectiv Oțelul Galați. Aurel Țicleanu a transmis un mesaj clar pentru Adrian Mititelu și Mihai Rotaru.

Aurel Țicleanu, după eliminarea Universității Craiova din Cupa României Betano: „Continuă să amăgească lumea”

Răbdarea lui Aurel Țicleanu s-a încheiat, după eliminarea din Cupa României Betano a Universității Craiova. „Alb-albaștrii” au cedat în prelungiri cu Oțelul Galați, iar acum oltenii se pregătesc pentru derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Aurel Țicleanu a avut un discurs dur la FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea poate fi urmărită live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, dar și în premieră pe paginile de Youtube și Facebook, de la ora 17:30.

„Îmi aduc aminte că acum câteva luni, toată lumea rădea de Dorinel Munteanu că a plecat la pregătire la munte, așa cum plecam pe vremea mea. De ce nu apar specialiștii să spună iartă-mă, nu ne mai băgăm, nu mai vorbim.

ADVERTISEMENT

Uite că se poate și așa, echipa lui Dorinel aleargă în primul rând, iar asta este surprinzător pentru fotbalul din România. Cred că este unul dintre elementele, care face diferența cu fotbalul din străinătate.  Ai mei de la Craiova au specialiști, dar nu îi ascultă și de asta bat pasul pe loc.

Continuă să amăgească lumea, că o să câștige campionatul, că o să meargă în cupele europene, iar lumea este nemulțumită. Dacă te duci la un meci din sferturile Cupei României și anunți că nu mai este obiectivul tău câștigarea campionatului, ci câștigarea Cupei României, iar tu ai o treime din stadion. Este un element de contraperformanță, iar asta ar trebui să le dea de gândit”, a spus Țicleanu.

ADVERTISEMENT

Aurel Țicleanu îi vrea plecați de la Craiova și pe Rotaru, și pe Mititelu. „Nu au ce căuta niciunul. Băiatul îi spune lui tac-su că nu se pricepe!”

„Sunt bucuros, pe mine mă interesează ce fac antrenorii. Mă bucur că Dorinel le-a dat peste nas multora, mă bucuram și că un antrenor de talia lui Gică Hagi poate să facă performanță cu jucători sub 21 de ani. Știi foarte bine ce lupte au fost cu regula asta sub 21 de ani.

Hagi juca cu vreo șase, șapte U21 și făcea performanță, iar alții plângeau de mama focului că îi sabotăm. Se sabotează singuri, pentru că nu se pricep. De ce este greu să spui că nu mă pricep și angajez pe unul care se pricepe, care a dovedit și are experiență.

ADVERTISEMENT

Noi oltenii ne batem cu pumnii în piept că suntem șmecheri, deștepți și facem numai prostii. Nu este minte, de ce trebuie să ai două echipe oarecare. Domne, fă una calumea. Nici Rotaru și nici Mititelu nu au ce să caute acolo, bateți în retragere.

Băiatul lui Mititelu îi spune în ceasul al 12-lea lui tacs-su că nu se pricepe , cât mai vrei, de 20 de ani dai dovadă că nu te pricepi, ce mai vrei de la viața asta. Rotaru a declarat în fiecare an că o să câștige campionatul, de ce trebuie să declari asta.

Nici nu știu dacă au ajuns la poartă la Oțelul. Țineți minte că după un meci cu Oțelul Galați l-au dat afară pe Neagoe, au dat-o de două ori în bară, de trei ori au scos mingea de pe linia porții. De ce te bagi să strici lucrurile când merge treaba”, a spus Țicleanu.

Aurel Ticleanu, ATAC FRONTAL: “NICI ROTARU, NICI MITITELU NU AU CE CAUTA LA CRAIOVA”

ADVERTISEMENT